Softline - Basket

De Softline Basket collectie bestaat uit diverse modulaire zitmeubels met een overkoepelend minimalistisch design: een bank, fauteuil en poef. Vanwege het multifunctionele karakter van deze Softline collectie zijn de Basket zitmeubels breed toepasbaar; denk hierbij bijvoorbeeld aan ontspannings- en werkruimtes. Dat wil toch iedereen? 

Lees meer
 • Softline Basket productfoto
  Softline Basket BankVanaf € 1.157,-
 • Softline Basket Akoestische fauteuil
  Softline Basket FauteuilVanaf € 877,-
 • Softline Basket poef
  Softline Basket PoefVanaf € 445,-

Personalisatiemogelijkheden van Softline Basket 

Het Basket assortiment van Softline is op diverse wijzen te personaliseren. Vanwege het modulaire ontwerp is er keuze uit 2 hoogtes voor de rugleuning van zowel de Basket fauteuil als de poef. De keuze is hierin afhankelijk van de mate waarin er behoefte is aan privacy voor de gebruiker. De hoge rugleuning biedt een hogere akoestische waarde, doordat het meer lawaai in de ruimte dempt. Dit stimuleert een aangenaam geluidsniveau. Hierdoor kan de gebruiker ongestoord werken of ontspannen en heeft de omgeving daar andersom ook geen last van. Ook is er voor de Basket bank keuze uit een 2- of 3-zitsformaat 

De Basket poef is op verschillende manieren te gebruiken: als extra zitplaats, voetensteun of zelfs als bijzettafeltje. Daarbij is de gehele Softline Basket collectie leverbaar in diverse kleuren. 

Eigenschappen van Softline Basket 

 • Het Softline Basket assortiment wordt gevormd door een minimalistische bank, fauteuil en poef. 

 • Vanwege het modulaire design is de Softline Basket collectie geschikt voor uiteenlopende ruimtes, zoals ontspannings- en werkruimtes.  

 • Kies voor de Basket bank en fauteuil uit 2 verschillende hoogtes voor de rugleuning; de hogere rugleuning biedt een hogere akoestische waarde en meer privacy. 

 • De Basket bank is leverbaar in een 2- en 3-zitsformaat.  

 • De Basket poef heeft een multifunctioneel karakter; pas deze toe als extra zitplaats, voetensteun of salontafeltje.  

 • De Softline Basket zitmeubels zijn leverbaar in diverse kleuren.  

 • Ontwerper van Softline Basket: Matthias Demacker. 

Varianten van Softline Basket 

 • Softline Basket bank. 

 • Softline Basket fauteuil. 

 • Softline Basket poef.  

Over Softline 

Het Scandinavische bedrijf ontwikkelt sinds 1979 meubels die zowel functioneel als modieus zijn. Niet alleen de meubelcollecties van de Deense meubelontwikkelaar zijn duurzaam; ook het ontwikkelingsproces vindt zo milieuvriendelijk mogelijk plaats. Veel van hun meubels hebben organische vormen en kleurrijke stofferingen, waardoor ze een levendige uitstraling hebben. Dit is ook terug te zien in de Softline Basket collectie.  

Onze services 

Heeft u behoefte aan extra hulp bij het samenstellen en onderhouden van uw projectinrichting? Deprojectinrichter staat voor u klaar met diverse services. Zo ontnemen wij u alle zorgen omtrent installaties, montages en het transport van al uw projectmeubels met onze dpi-services. Daarbij kunt u bij ons proefstoelen uitproberen, zodat u een weloverwogen keuze kan maken over de eventuele aanschaffing. Dat is wel zo fijn, toch? Voor meer informatie over al onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen. 

Meer informatie? 

Zelf graag de Softline Basket collectie ervaren? Bezoek dan een van onze showrooms. Of heeft u behoefte aan meer informatie over het Softline Basket assortiment of de services van deprojectinrichter? Neem dan contact met ons op via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com voor extra informatie, een advies of vrijblijvende offerte.