Softline

Softline Design is een Deens meubelmerk met een internationaal georiënteerde blik. Softline Design kantoormeubelen zijn innovatieve meubelen van hoogwaardige kwaliteit. Bij de productie van het meubilair worden innovatieve constructies en milieuvriendelijke materialen gebruikt. Alle moderne gestoffeerde meubels worden in Denemarken, in eigen fabriek, gemaakt. Bij elk meubelontwerp draait het om design, kleur en functionaliteit. Softline meubelen bestaan al sinds 1979 en de kleurrijke ontwerpen zijn over de hele wereld te vinden.

Lees meer

1 / 1

Over Softline Design

Sinds 2003 is SOFTLINE A/S een onafhankelijke, particuliere onderneming met een fabriek in Denemarken, waar het stofferingsambacht met de hand wordt uitgevoerd. Dit alles op basis van Scandinavische tradities, met daarbij milieuvriendelijke materialen.

Softline Design is bekend geworden met een ontwerp van Kurt Brandt Pax bank. Deze unieke bank biedt de mogelijkheid om zeer eenvoudig omgezet te worden in een tweepersoonsbed. Dit werd een wereldwijd groot verkoopsucces. Naast de bank creëerde hij een hele reeks toonaangevende meubels in de jaren '80 en '90.

Werken met nieuwe ontwerpers

Na de dood van Kurt Brandt in 1997, begon Softline te werken met een aantal nieuwe ontwerpers. Een van hen was de jonge ontwerper Flemming Busk, die de helft is geworden van Busk + Hertzog. Dit ontwerp duo heeft een aantal unieke ontwerpen voor Softline gemaakt en zijn de toon voor de toekomst. Elk jaar worden de nieuwste ontwerpen tentoongesteld op de toonaangevende internationale meubelbeurs beurzen in Milaan, Parijs en Keulen.

Softline Design is een zeer trots merk dat erg gewild is bij de klanten. Daarnaast willen veel toonaangevende architecten en ontwerpers graag met dit merk samenwerken. Softline Design is verkrijgbaar in 61 landen over de hele wereld via high-end ontwerppartners en dealers die gespecialiseerd zijn in de creatieve ontwikkeling van openbare ruimtes en huishoudelijke interieurs.

Series

Meer informatie over Softline?

Wilt u meer informatie over de meubelen uit de collectie van Softline neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 088-650 12 34 of een mail te sturen naar info@deprojectinrichter.com.

Series