Softline Conga poef

Verkoop vanaf € 229,- 

Lease vanaf € 3,68 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 229,-
Lease per maand vanaf€ 3,68

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSoftline
ModelConga
HerkomstDenemarken
ZithoogteVast
OnderstelOverig

Productomschrijving

De Softline Conga poef is anders dan andere producten uit het Softline assortiment. Het unieke ontwerp zorgt er namelijk voor dat de poef zowel als poef, maar ook als bijzettafel gebruikt kan worden. Zo dient het de ene dag als koffietafel, maar kan het de volgende dag dienen als zitplaats. Het is aan u om de functie van dit product te bepalen. 

Dit zeer praktische ontwerp is bedacht door ontwerper Sascha Sartory. Hij werd geïnspireerd door het Afrikaanse instrument, de Conga drums. Daar heeft deze poef dan ook zijn naam aan te danken. Dit multifunctionele product van Softline kan door zijn veelzijdigheid in vrijwel alle ruimten worden gebruikt.  

Kenmerken van de Softline Conga poef 

  • De poef is in twee afmetingen verkrijgbaar: Small (diameter van 53 cm, hoogte van 41cm) en Large (diameter van 72cm, hoogte van 37cm).  
  • Omdat de Softline Conga ook als bijzettafel of koffietafel kan worden gebruikt, kan deze ook geleverd worden met een bijpassende houten schaal, die u zonder moeite op de poef kunt zetten en weer eraf kan halen wanneer dit niet meer nodig is. De schaal is uiteraard ook geschikt als platform waar u decoratie op kunt zetten, zoals een vaas. 
  • De Softline Conga poef is leverbaar in diverse kleuren. 
  • De Conga heeft een cover die men eraf kan halen, hierdoor is deze poef onderhoudsvriendelijk.  
  • Multifunctioneel: het is zowel een bijzettafel, koffietafel als decoratieve poef en extra stoel om op te zitten.  

Contact en vragen 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze Softline Conga poef en/of wilt u meer weten? Twijfel dan niet en kom eens langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Hopelijk tot snel!