Softline - Clay

De Softline Clay collectie bestaat uit een comfortabele bank en fauteuil met een minimalistisch en tijdloos design. Vanwege de dikke stoffering en ronde lijnen heeft de Clay collectie een erg relaxte uitstraling; ideaal voor de optimale ontspanning. Wie wil dat nou niet? 

De Softline Clay zitmeubels zijn toepasbaar in bijvoorbeeld lounges, lobby’s en wachtruimtes, maar ook kantoorruimtes met een huiselijke sfeer. 

Lees meer
 • Softline Clay bank productfoto
  Softline Clay bankPrijs op aanvraag
 • Softline Clay fauteuil
  Softline Clay fauteuilPrijs op aanvraag

Creëer een huiselijke sfeer op kantoor 

Een huiselijke sfeer op kantoor geeft werknemers de mogelijkheid om van werkplek te kunnen wisselen en zo nu en dan te ontspannen in de werkruimte. Ontspanning kan worden gevonden in recreatieve activiteiten of zitmeubelen die ultieme ontspanning kunnen bieden. Dit bevordert onder andere de creativiteit en productiviteit van werknemers. 

Met de Clay bank en fauteuil creëert u eenvoudig een huiselijke sfeer op kantoor. 

Eigenschappen van Softline Clay 

 • Het Softline Clay assortiment wordt gevormd door een comfortabele bank en fauteuil met een minimalistisch en tijdloos ontwerp. 

 • De Clay zitmeubelen van Softline hebben hun comfortabele uitstraling te danken aan hun dikke stoffering en golvende lijnen in het design. 

 • De Softline Clay collectie biedt optimale ontspanning aan de gebruiker.  

 • Pas de Clay bank en fauteuil toe in onder andere lounges, lobby’s en wachtruimtes.  

 • De Clay collectie van Softline is ook erg geschikt om een huiselijke sfeer mee te creëren in bedrijfsruimtes.  

 • De Clay zitmeubelen beschikken over een hoge rugleuning. 

 • Het Softline Clay assortiment is leverbaar in diverse kleuren. 

Varianten van Softline Clay 

 • Softline Clay bank. 

 • Softline Clay fauteuil.  

Over Softline 

De ontwerpstijl van Softline kan worden omschreven als modern, strak en minimalistisch. Daarbij worden Softline collecties gekenmerkt door hun hoogwaardige, duurzame en flexibele meubels, met een sterke focus op design en esthetiek. Ze maken gebruik van geometrische vormen en maken veelvuldig gebruik van felle kleuren in hun ontwerpen. Dit komt ook terug in het Softline Clay assortiment. Hun meubels zijn vaak modulair en flexibel, waardoor ze kunnen worden aangepast aan verschillende omgevingen en behoeften.  

Deprojectinrichter helpt 

Bij deprojectinrichter denken wij graag mee met het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur. Daarom bieden we diverse services aan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld proefstoelen uitproberen, zodat u een weloverwogen keuze kan maken over de eventuele aanschaf. Daarbij bieden wij services op het gebied van reiniging en circulair onderhoud, zodat u plezier heeft van uw meubels op de lange termijn. Dat is wel zo fijn, toch? Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen. 

Interesse? 

Zelf graag het Softline Clay assortiment ervaren? Wij ontvangen u graag in een van onze showrooms. Of heeft u interesse in meer informatie over de Softline Clay collectie of de diensten van deprojectinrichter? Wij staan voor u klaar met aanvullende informatie, een consult of gratis offerte. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com