Softline - Clay

De Softline Clay serie is een mooie serie zitmeubilair. Dit Deense merk heeft bij het ontwerpen van de Clay collectie rekening gehouden met elegantie, maar toch ook minimalisme. Hierdoor ogen zowel de bank als fauteuil alsof het sculpturen zijn. Dit was het idee van Javier Moreno, één van de ontwerpers waar Softline mee samenwerkt. Moreno ontwierp de Clay serie in 2018. 

Lees meer
  • Softline Clay bank productfoto
    Softline Clay bankPrijs op aanvraag
  • Softline Clay fauteuil
    Softline Clay fauteuilPrijs op aanvraag

Om deze reden staat de Clay collectie prachtig in een openbare ruimte, denk aan een (hotel)lobby of een lounge. Een ruimte waar mensen samen komen en gesprekken voeren of even tot rust komen. De producten hebben een zachte, comfortabele zitting waardoor u het liefst uren wil blijven zitten. Een ideaal zitmeubel in een ruimte waar het Deense ‘hygge’ van toepassing is (in het Nederlands vertaald: gezelligheid). Als u graag advies wil over de inrichting van deze ruimte, kunt u terecht bij De Projectinrichter. Samen met u gaan wij voor een mooi resultaat. 

Varianten Softline Clay serie 

De Softline Clay serie bestaat uit twee producten:  

Beide producten zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, van felrood tot aan lichtgrijs. Ook kunt u uit verschillende materialen kiezen. Ook handig om te weten: de Softline Clay serie heeft zitmeubelen waarvan de cover eraf te halen is. Zeer efficiënt wanneer u de bank/fauteuil wil schoonmaken.  

Meer over de Softline Clay serie 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Softline Clay producten en/of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com Ook kun u vrijblijvend een offerte aanvragen of langskomen in één van onze showrooms. Hopelijk zien wij u snel!