Softline - Opera

De Softline Opera serie bestaat uit comfortabel zitmeubilair. Deze meubelen kunnen in meerdere ruimtes staan. Doordat deze meubels naast prettig zitcomfort ook een akoestische functie hebben, kunnen deze in drukke ruimtes staan om het geluid te dempen. U kunt hierbij denken aan een kantoor, maar ook in een lounge of hal zouden deze producten uit de Softline Opera serie goed kunnen staan.  

Lees meer
 • Softline Opera productfoto
  Softline Opera FauteuilVanaf € 994,-
 • Softline Opera bank
  Softline Opera BankVanaf € 1.329,-

Softline Opera varianten 

Meer over de Softline Opera serie 

 • Doordat de meubelen modulair zijn, kunnen deze met elkaar gecombineerd worden. Hierdoor kunt u een ruimte vullen met combinaties van deze meubelen, maar ook een losse stoel of bank is mogelijk, zodat deze bijvoorbeeld dient als privéplek om u terug te trekken uit de omgeving. 
 • De Softline Opera serie is ontworpen door Busk+Hertzog en uitgebracht in 2014. 
 • De producten worden standaard zonder kussens geleverd. Deze zijn optioneel verkrijgbaar. 
 • Wanneer u kiest voor een fauteuil of bank met een hoge rugleuning wordt er naast een geluiddempend effect, ook privacy gecreëerd. Dit is prettig wanneer u bijvoorbeeld geconcentreerd wil werken of een telefoontje moet plegen, maar niet geheel uit de werkomgeving verwijderd wil zijn. 
 • De afmetingen van de producten zijn divers, dit heeft te maken met de verschillende uitvoeren. De diepte (76cm) en de zithoogte (42cm) zijn wel bij ieder meubel gelijk. 

Contact met De Projectinrichter 

Wilt u meer weten over deze serie en/of heeft u andere vragen? Neem dan contact op via 088-650 12 34. Uiteraard bent u ook welkom in één van onze showrooms. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.