Softline - Orlando Wood

De Softline Orlando Bench is een collectie zitmeubelen en bestraat uit een bank en fauteuil met dezelfde looks. De meubels hebben een licht en verend houten frame in een ontwerp dat zowel eigentijds als uitnodigend is. Ondanks zijn lichte uiterlijk is de fauteuil zowel comfortabel als ruim en goed geschikt voor ruimtes met zowel moderne als vintage meubels. De innovatieve afwerking van de rug tegen de zitting is een verfijnd detail dat de fauteuil ideaal maakt om zelfstandig in de kamer te plaatsen, op een plek waar het vanuit alle hoeken kan worden gezien. 

Lees meer
 • Softline Orlando Wood Bench bank
  Softline Orlando Wood BenchVanaf € 789,-
 • Softline Orlando Wood fauteuil
  Softline Orlando Wood fauteuilVanaf € 581,-

De iconische Orlando fauteuil heeft nu een grote broer met deze compacte, lichtgewicht en super veelzijdige bank. Het ontwerp is een uitbreiding van de karakteristieke en innovatieve constructie van de fauteuil met de slanke, zacht afgeronde rug. De bank is perfect als een compacte bank in de kleine lobby of als een mooi en sierlijk meubel in uw kantoor. 

Over de Softline Orlando Wood zitmeubelen 

 • De hoezen van de banken en fauteuils zijn te vervangen. 
 • Winnaar van de GOOD DESIGN Award 2019. 
 • Ontworpen door: Flemming Busk en Stephan Hertzog (bekend onder de naam Busk+Hertzog). 

Varianten uit de Softline Orlando Wood collectie   

 • Orlando Wood Bench (bank) 
 • Orlando Wood fauteuil 

Ook deze zitmeubelen van Softline Orlando Wood toepassen in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van het zitmeubilair uit de collectie van de Softline Orlando Wood.