HomeSteelcaseSteelcase Cobi vergaderstoel

Steelcase Cobi vergaderstoel

Verkoop vanaf € 619,- 

Lease vanaf € 9,93 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 619,-
Lease per maand vanaf€ 9,93

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSteelcase
ModelCobi
HerkomstVerenigde Staten
SoortHoge werkstoel / kassastoel
OnderstelStervoet
ZithoogteVerstelbaar
MateriaalGestoffeerd
Extra'sVerrijdbaar

Productomschrijving

De Steelcase Cobi stoel helpt u om samenwerking te bevorderen. Samen ideeën opdoen of overleggen helpt organisaties te groeien en te verbeteren. We besteden tegenwoordig meer tijd aan samenwerking dan ooit tevoren.  

Samenwerken in de Steelcase Cobi stoel 

Samenwerken met anderen vereist een heel andere set houdingen en dus een heel ander soort stoel. Een vergaderstoel die u helpt om u comfortabel en gefocust te houden in samenwerkingsomgevingen zoals in conferentie- en trainingsruimten. Gelukkig is de Cobi stoel van Steelcase hier speciaal voor gemaakt. 
Makkelijk verrijdbaar, voorzien van armleuningen (of zonder) en een comfortabele rugleuning met de luchtdoorlatende netweave, zodat tijdens de heetste vergadersessies uw rug koel blijft. 

Ergonomisch zitten 

De Steelcase Cobi biedt automatisch comfort en ondersteunt vier hoofdhoudingen: recht zitten, achterover of voorover leunen en naar links of rechts leunen. Het door het gewicht geactiveerde mechanisme brengt u natuurlijk vanaf het begin in de beste comfortpositie. De Cobi stoel voelt uw lichaamsgewicht en geeft u de juiste hoeveelheid ondersteuning door de positie aan te passen die uw lichaam zo min mogelijk belast en u geen medische klachten krijgt. 

Kenmerken van de Steelcase Cobi vergaderstoel 

  • Voorzien met of zonder armleuningen 
  • Stervoetonderstel met wielen 
  • Ook leverbaar als hoge stoel met voetensteun 
  • Kunststof rug en voorzien van netweavestof 
  • Zitting is volledig gestoffeerd 
  • Tot 90% te recyclen 
  • Winnaar Red Dot Award in 2009 

Producten na onderzoek 

Zoals bij elk product van Steelcase is er jarenlang onderzoek gedaan naar hoe medewerkers graag samenwerken en hoe ze zitten, bewegen en welk product en materialen hierbij het beste past om tot een goede oplossing te komen. Zo zagen ze dat vergaderen veel eist van het menselijk lichaam en een houten stoel niet de meest geschikte is. Met de Steelcase Cobi is er een stoel ontwikkeld die voldoet aan de eisen om samenwerking te verbeteren.