Steelcase - Flex

Met de meubelen uit de Steelcase Flex collectie kunt u vele kanten op. De collectie bestaat namelijk uit zit sta werkplekken, vergadertafels, hoge vergadertafels en akoestische oplossingen. Allemaal zijn ze mooi en strak vormgegeven en passen in de hedendaagse, moderne kantoren waarbij de functie van een werkkantoor langzaamaan verandert in een ontmoetingsplek.

Lees meer
 • Steelcase Flex Acoustic Boundary
  Steelcase Flex Acoustic BoundaryVanaf € 2.658,-
 • Steelcase Flex hoge verrijdbare vergadertafel
  Steelcase Flex tafelVanaf € 768,-
 • Steelcase Flex zit sta werkplek
  Steelcase Flex zit sta werkplekVanaf € 1.085,-

Spontaan ontmoeten 

Wanneer u de Steelcase Flex hoge tafel in uw kantoor plaatst, dan weet u zeker dat er spontane ontmoeten plaatsvinden. Als er een collega aan werkt, dan heeft hij vaak een open houding en kunt u eenvoudig aanschuiven. Bovendien is deze hoge tafel een mooie aanvulling in een workcafé. U plaatst hem waar u maar wilt dankzij de handige wielen. Het plateau onder de tafel kan dienen als extra voetensteun en aan de haak, verwerkt in het onderstel, hangt u uw tas op. 

Staand werken met Steelcase Flex

Het is gezond om zittend en staand werken af te wisselen. Met de Steelcase Flex kan dat aan de zit sta werkplek of aan de hoge vergadertafel. Bovendien is de hoge vergadertafel optioneel te leveren met wielen, zodat u deze eenvoudig naar de gewenste plek kunt rijden. Bovendien kunt u de Flex tafels voorzien van elektrificatie, zodat uw elektronische apparaten altijd op te laden zijn. 

Ruimteverdeler èn akoestische oplossing 

Tot slot biedt de Steelcase Flex Acoustic Boundary de mogelijkheid om een ruimte te verdelen en bovendien meteen ervoor zorgt dat geluidoverlast beperkt wordt, dankzij de akoestische eigenschapen van deze wand. Optioneel zijn hier whiteboards op te plaatsen, zodat kennis te delen is. Deze whiteboards zijn uitermate licht en makkelijk horizontaal of verticaal te plaatsen. 

Varianten uit de Steelcase Flex collectie 

 • Flex Acoustic Boundary akoestische schermen 
 • Flex whiteboards voor op de akoestische schermen 
 • Flex zit sta werkplek 
 • Flex vergadertafel 
 • Flex hoge vergadertafel 

De Projectinrichter is partner van Steelcase. Onze experts adviseren u dan ook graag om de vele toepassingsmogelijkheden van de Steelcase producten, zoals deze Flex collectie, te bespreken.