HomeSteelcaseSteelcase SilQ werkstoel

Steelcase SilQ werkstoel

Verkoop vanaf € 1.069,- 

Lease vanaf € 17,16 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.069,-
Lease per maand vanaf€ 17,16

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSteelcase
ModelSilQ
HerkomstVerenigde Staten
SoortHoge werkstoel / kassastoel, Overig
UitvoeringGestoffeerd

Productomschrijving

De Steelcase SilQ is een comfortabele stoel die u goed ondersteunt bij uw werkzaamheden. U heeft de keuze in een hoge stoel met voetenring of een werkstoel. Beide zijn met of zonder armleuningen leverbaar. Het voordeel van een armleuning is dat deze ondersteuning biedt bij computerwerkzaamheden.

Wanneer u een dynamische vergadering of brainstormsessie heeft, dan is de variant zonder armleuningen beter geschikt. U heeft dan meer bewegingsvrijheid om makkelijk de stoel te verlaten en bijvoorbeeld uw ideeën te delen op een whiteboard. 

Hierdoor past deze Steelcase SilQ stoel ideaal in zakelijke omgevingen, zoals vergaderruimtes, tijdelijke aanlandwerkplekken of in de boardroom. 

Hoge stoel 

De Steelcase SilQ is ook leverbaar als een hoge kassastoel en is voorzien van een voetenring om uw voeten op te laten rusten. Ook deze variant is leverbaar met of zonder armleuningen. De hoge stoel is niet alleen geschikt als kassastoel, maar ook voor aan hoge werkplekken of statafels in vergaderruimtes. Het grote voordeel van een hoge werkstoel is dat u overzicht heeft in de ruimte waar u werkt. 

Kenmerken van de Steelcase SilQ stoelen 

  • Leverbaar als werkstoel of hoge kassastoel 
  • Met of zonder armleuningen 
  • Voorzien van een stervoetonderstel op wielen 
  • Wielen voor harde of zachte vloer 
  • De zithoogte is verstelbaar 
  • Gemaakt van sterk carbon 
  • Volledig gestoffeerde zitschaal
  • Onderstel in gepolijst aluminium, mat aluminium of in Lux-coatings

De Steelcase SilQ beweegt met u mee 

Wanneer u gaat zitten en achteroverleunt, reageert de Steelcase SilQ  stoel op de natuurlijke beweging van uw lichaam, waardoor u het gevoel heeft dat u er deel van uitmaakt. Deze stoel beweegt met u mee zoals u beweegt. Hierdoor voorkomt u medische klachten in bijvoorbeeld uw nek op rug. 

Bovendien is de stoel voorzien van een autoreturn-optie die ervoor zorgen dat de zitting na gebruik terugkeert naar een voorwaarts gerichte positie. Deze functie helpt om een netjes en opgeruimd kantoor te houden.