HomeSteelcaseSteelcase Umami modulair zitsysteem

Steelcase Umami modulair zitsysteem

Verkoop vanaf € 3.222,- 

Lease vanaf € 51,71 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.222,-
Lease per maand vanaf€ 51,71

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSteelcase
ModelUmami
HerkomstVerenigde Staten
SoortModulair, Meerzits, Hoekbank
OnderstelO-poot
Extra'sKoppelbaar

Productomschrijving

De Steelcase Umami is een modulair zitsysteem met vele toepassingsmogelijkheden. Deze bank kunt u oneindig uitbreiden met zitelementen en accessoires. 

De Umami van Steelcase bestaat uit de volgende hoofdelementen: Zitelementen, Tafels (zoals laptoptafels of tussen de zitelementen in voor bijvoorbeeld brochuremateriaal), Hoge (akoestische) schermen en Elektrificatie (om uw telefoon of laptop op te laden).  
Al deze elementen zijn eenvoudig en veilig aan elkaar te koppelen en net zo gemakkelijk te ontgrendelen om het systeem naar uw eigen wens te creëren. 

Ontmoeten en werken met de Steelcase Umami 

In kantoren komt men om te werken, maar ook om te ontmoeten en ideeën te delen. Dit kan achter een bureau of in een vergaderruimte. Echter onderzoek van Steelcase heeft getoond dat wanneer er in een informele sfeer, zoals op een bank, ontmoetingen plaatsvinden, dit vaker leidt tot productieve gesprekken.  
Bovendien biedt de Steelcase Umami alle mogelijkheden om dit te bewerkstelligen door ervoor te zorgen dat uw elektrische apparaten op te laden zijn, u deze kunt plaatsen op een bijpassend laptoptafeltje en het meeste belangrijke van allemaal: dat u comfortabel kunt zitten. Wilt u toch meer privacy, dan zijn de hoge schermen een goede oplossing. 

Kenmerken van de Steelcase Umami modulaire bank 

  • Comfortabele zitelementen 
  • Modulair banksysteem 
  • Optioneel te leveren met tafels, elektrificatie en akoestische hoge schermen 
  • Strak en stijlvol design, mede dankzij het open sledeonderstel 
  • Eenvoudig koppelbaar en te demonteren 
  • De Steelcase Umami is tot 71% te recyclen 

Uiteraard is de Steelcase Umami bank ook prima te plaatsen in een wachtruimte, lobby of entree. Uw bezoekers kunnen comfortabel plaatsnemen en van alle accessoires gebruik maken. Zo voelt uw gast zich ook welkom en laten we eerlijk zeggen, wanneer een gast zich welkom voelt is dat al een goede start van de bespreking. 

De experts van De Projectinrichter helpen u graag in de keuze van de zitelementen en bijpassende accessoires om de Steelcase Umami bank zo samen te stellen zodat hij past in uw ruimte.