HomeAteljé LyktanAteljé Lyktan Kiwi bureaulamp minimalistisch Scandinavisch design

Ateljé Lyktan Kiwi bureaulamp minimalistisch Scandinavisch design

Verkoop vanaf € 608,- 

Lease vanaf € 9,76 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor verlichting
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 608,-
Lease per maand vanaf€ 9,76

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkAteljé Lyktan
ModelKiwi bureaulamp
HerkomstZweden
SoortTafellamp

Productomschrijving

De Kiwi van Ateljé Lyktan is een bureaulamp van modern, minimalistisch Scandinavisch design. Mooi en stijlvol vormgegeven, een subtiel doch opvallend lichtobject dat een blikvanger vormt op elk bureau en werkplek. De Kiwi is uitgerust met de laatste LED technologie en een dimmer met een discreet, haast verborgen, lichtknop aan de achterzijde van de lamp. Leverbaar in zwart of wit latex gelakte versie.

Kenmerken Ateljé Lyktan Kiwi bureaulamp

  • Ontwerp: Kristian Andréason en Kristin Leibel
  • Jaar: 2010
  • Materiaal: aluminium
  • Kleuren: zwart of wit latex
  • Afmeting: 358mm (H) x 649mm (B) 

Designers Andréason & Leibel

Na afronding van hun studie tot Industrieel ontwerpers aan de Industrial Design at the Academy of Arts and Crafts  begonnen Kristian Andréason en Kristin Leibel samen hun ontwerpstudio in 1999, Andréason & Leibel in de stad Göteborg in Zweden. Hun werk wordt getoond en is te zien op grote internationale designbeurzen en exposities.  Zo was het de afgelopen jaren te zien op de Salone Internazionale del Mobile in Milaan in Italië maar ook in Nederland op de Dutch Designweek in Eindhoven. 
Het label wordt gekenmerkt door een mix van minimalistisch Scandinavisch design en kunst, tijdloos en zuiver van ontwerp. Ofschoon ze met meerdere grote labels, als Normann Copenhagen en het grootste woonwarenhuis van Zweden, hebben samengewerkt en vele verschillende producten hebben ontwikkeld, van meubels tot accessoires, hebben ze vooral naamsbekendheid gemaakt met de ontwerpen voor designverlichting die ze hebben gemaakt voor Atelje Lyktan. Zoals de Kiwi bureaulamp.  

Over Ateljé Lyktan

Ateljé Lyktan is een gerenommeerde Zweedse onderneming in Scandinavisch design verlichting, voor zowel binnen als buiten. Designlampen van een hoge kwaliteit, mooi esthetisch vormgegeven met een lange levensduur die geschikt zijn voor openbare, publieke ruimtes, open kantoorruimtes en de veeleisende markt. Alle lampen van het designlabel worden onder eigen beheer in de fabriek vervaardigd en ontworpen in het eigen atelier. Bij de ontwikkeling en de productie van nieuwe lampen wordt altijd nauwlettend geluisterd naar de wensen van de klant en ingespeeld op de actuele eisen van de markt. De bedrijfsfilosofie van Ateljé Lyktan is om bij te dragen aan een beter leefmilieu en -omgeving door toepassing van de laatste technische ontwikkelingen en energiezuinige oplossingen. In de afgelopen 25 jaar heeft Ateljé Lyktan verscheidene prestigieuze, internationale design awards ontvangen voor haar ontwerpen, zoals de Red Dot en iF Design award