Tonon - Concept

Tonon Concept is een collectie bestaande uit een stoel – en kruk gemaakt van integrale zachte polyurethaanschuim. Dit schuim maakt het Tonon Concept zitmeubilair sterk, elastisch en kras- en kleurvast. Hierdoor bent u verzekerd van zitmeubelen die lang meegaan.

Lees meer
 • Tonon Concept stoel productfoto
  Tonon Concept StoelVanaf € 284,-
 • Tonon Concept stoel productfoto
  Tonon Concept KrukVanaf € 600,-

Het ontwerp

De Tonon Concept werd als eerst geïntroduceerd in 2002 met een stoel die al 20 jaar bestaat. Het was het eerste meubel op de markt met een zitschaal van integraal “soft touch” polyurethaanschuim. De Tonon Concept zitmeubelen zijn te herkennen aan de strakke lijnen van het ontwerp. De rugleuning strekt zich uit naar buiten en zorgt hierdoor voor comfortabele steun voor je armen.

Veilig zitmeubilair

Het Tonon Concept zitmeubilair is makkelijk schoon te maken met water en milde zeep. Verder is het materiaal kras en kleurvast en zijn de Tonon Concept meubelen getest op vuurbestendigheid. Omdat de meubelen veilig zijn en u deze makkelijk schoonhoudt, zijn de Tonon Concept stoel – en kruk goed inzetbaar als zorgmeubilair. Vanwege het comfort van de Tonon Concept is te gebruiken als meubel voor wachtruimtes, lounges en lobby’s.

Kenmerken van het Tonon Concept zitmeubilair

 • De zitschaal van het Tonon Concept zitmeubilair is gemaakt van integrale “soft touch” polyurethaan.
 • Ontwerper: Martin Ballendat.
 • De Tonon Concept meubelen zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren.

Varianten uit de Tonon Concept collectie

 • Concept Stoel
 • Concept Kruk

Dienst

Wilt u weten of uw kantoormeubilair geschikt is voor refurbishment? Onze experts maken graag een inventarisatie van uw meubelen. Refurbishment kan op uw eigen locatie of op een externe locatie plaatsvinden en wordt in de meeste hoge kwaliteit voor u uitgevoerd.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in ons brede assortiment kantoormeubilair?  Neem dan contact op via: 088- 660 12 34. Onze experts nemen namelijk graag de tijd om u te helpen met de juiste keuze meubilair voor uw kantoorconcept. Zoals de Concept collectie van Tonon.