&Tradition Elefy stoel

Verkoop vanaf € 227,- 

Lease vanaf € 3,64 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 227,-
Lease per maand vanaf€ 3,64

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

Merk&Tradition
ModelElefy stoel
HerkomstDenemarken

Productomschrijving

Het design van de Elefy JH31 stoel is geïnspireerd op de ronde vormen van de olifant. De doorlopende hoge rugleuning loopt door in schuin aflopende armleuningen, waardoor de gebruiker op een aangename manier door de stoel wordt omsloten. De Elefy JH31 stoel van &Tradition heeft een functionele en modieuze uitstraling.

Pas de Elefy JH31 stoel toe in onder andere horecagelegenheden, wacht- en ontvangstruimtes of algemene ontmoetingsplekken op kantoor.

Eigenschappen van &Tradition Elefy JH31

 • De &Tradition Elefy JH31 stoel is functioneel en stijlvol.
 • De Elefy JH31 stoel van &Tradition heeft een hoge rugleuning die doorloopt in schuin aflopende armleuningen, waardoor de gebruiker op een fijne manier wordt omarmd door de stoel voor optimaal comfort.
 • Kies voor de zitschaal uit diverse stofferingen en kleuren.
 • Het frame is vervaardigd uit hout.
 • Voor het 4-pootsonderstel is er keuze uit 3 afwerkingen: gelakt eikenhout, gelakt walnoothout en zwartgelakt eikenhout.
 • De toegevoegde vloerglijders zijn standaard gemaakt van plastic. Op aanvraag kunnen optioneel viltglijders worden toegevoegd
 • FSC®-gecertificeerd.
 • Ontwerper van &Tradition Elefy JH31: Jaime Hayon.

Afmetingen van &Tradition Elefy JH31

&Tradition Elefy JH31 chair

 • Diepte: 58 cm
 • Breedte: 57.5 cm
 • Hoogte: 77 cm
 • Zithoogte: 46 cm

Over &Tradition

&Tradition is een Deense meubelontwikkelaar die opgericht werd in 2010. Sindsdien onderscheiden ze zich door uiterst duurzame meubelcollecties te creëren. Deze meubels zijn maatschappelijk verantwoord ontwikkeld en gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast gaan &Tradition meubels jarenlang mee. Hun stijl combineert klassieke ontwerpen met innovatieve designs van de toekomst. Dit komt ook terug in Elefy JH31.

Het projectinterieur van uw dromen met hulp van deprojectinrichter

Met assistentie van deprojectinrichter creëert u gegarandeerd een hoogwaardig projectinterieur dat voldoet aan uw esthetische en functionele wensen. Consulteer onze experts voor de meest passende meubels uit onze collectie voor uw ruimte. Daarnaast is het bij deprojectinrichter mogelijk om proefstoelen uit te proberen voordat u een aankoopbeslissing neemt. Benieuwd naar meer informatie over onze diensten? Lees dan verder op onze website.

Contact?

Wilt u meer informatie over de &Tradition Elefy JH31 stoel of heeft u vragen over het brede aanbod aan services van deprojectinrichter? Contacteer ons voor informatie, een consult of gratis offerte. Bel bij interesse naar 088-650 12 34 tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar  info@deprojectinrichter.com.