Home&Tradition&Tradition Tung JA3 Bijzettafel

&Tradition Tung JA3 Bijzettafel

Verkoop vanaf € 397,- 

Lease vanaf € 6,37 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 397,-
Lease per maand vanaf€ 6,37

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

Merk&Tradition
ModelTung JA3 Bijzettafel
HerkomstDenemarken

Productomschrijving

De &Tradition Tung salontafel heeft een origineel en robuust design. Ondanks dat is het ontwerp van de koffietafel erg simplistisch. Vanwege de twee opvallende kleuren waarin de Tung tafel leverbaar is, staalblauw en bordeauxrood, vormt deze gegarandeerd een eyecatcher in uw interieur. Pas de Tung salontafel toe als blikvanger in een neutraal interieur, of integreer deze in een interieur met diverse excentrieke kleuren.

De &Tradition Tung bijzettafel is onder andere erg geschikt voor ontvangsthallen, lobby’s en lounges.

Eigenschappen van &Tradition Tung

  • De &Tradition Tung salonttafel heeft een stevig design, maar is tegelijkertijd erg simplistisch ontworpen.
  • Pas de Tung koffietafel toe in onder andere ontvangstruimtes, lobby’s en lounges.
  • De Tung tafel is leverbaar in staalblauw en bordeauxrood.
  • Integreer de opvallende Tung salontafel in een excentriek interieur, of pas het toe als blikvanger in een neutraal interieur.
  • De Tung koffietafel is vervaardigd uit massief gefreesd MDF, wat vervolgens is gelakt om het hoogglanzende oppervlak te creëren.
  • De & Tradition Tung bijzettafel heeft 3 robuuste kolompoten.
  • De robuuste tafelpoten zijn geïnspireerd op historische zuilen. Dit architectonische aspect geeft deze tafel meer dimensie. 
  • Ontwerper van &Tradition Tung: John Astbury.

Afmetingen van &Tradition Tung

  • Ø 38 cm
  • Hoogte: 48 cm

Over &Tradition

De Deense meubelfabrikant staat sinds 2010 bekend om zijn duurzame meubelcollecties. &Tradition vraagt aandacht voor de snelle achteruitgang dat ons ecosysteem doormaakt. Het merk heeft dan ook als missie om naar een duurzamere wereld toe te werken. Daarin dragen zij hun steentje bij door met duurzame materialen te werken en maatschappelijk verantwoord te produceren. Dit is terug te zien in de &Tradition Tung bijzettafel.

Services van deprojectinrichter

Heeft u advies nodig over de meest geschikte meubels uit onze brede collectie voor uw projectruimte? Aarzel niet om onze experts om advies te vragen. Of ontzorgt u zichzelf liever van installaties, montages en transportzaken? Overweeg dan de dpi-services van deprojectinrichter. Lees voor informatie over al onze services verder op onze website.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de &Tradition Tung salontafel? Of heeft u vragen over de diverse diensten van deprojectinrichter? Bel ons dan via 088-650 12 34 tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar  info@deprojectinrichter.com. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie, een advies en/of een gratis offerte.