Home&Tradition&Tradition Pavilion Tafel

&Tradition Pavilion Tafel

Verkoop vanaf € 1.021,- 

Lease vanaf € 16,39 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.021,-
Lease per maand vanaf€ 16,39

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

Merk&Tradition
ModelPavilion Tafel
HerkomstDenemarken

Productomschrijving

De &Tradition Pavilion tafel is een veelzijdige tafel met een functionele waarde in een breed scala aan projectruimtes. Het design is te omschrijven als simplistisch en stijlvol, waardoor de Pavilion tafel te combineren is met diverse interieurstijlen. Daarbij is er keuze uit diverse maten en kleuren. Is dat niet fijn?

Pas de Pavilion tafel van &Tradition toe in onder andere ontvangst-, wacht- en werkruimtes.

Eigenschappen van de &Tradition Pavilion tafel

  • De &Tradition Pavilion tafel is een praktische toevoeging voor uiteenlopende projectruimtes.
  • De Pavilion tafel is ideaal voor bijvoorbeeld ontvangst-, wacht- en werkruimtes.
  • De tafel heeft een karakteriserend ontwerp, met een houten paneel onder het tafelblad dat is verbonden aan beide kanten van het onderstel.
  • Integreer de Pavilion tafel moeiteloos in diverse interieurstijlen.
  • Kies uit diverse afwerkingen voor de tafelpoten, waaronder gelakt fineer en staal.
  • Het tafelblad is vervaardigd van hout, waarbij er keuze is uit diverse afwerkingen: paddenstoel linoleum met gelakt eikenhout of ijzer linoleum met gelakt walnoothout.
  • De Pavilion tafel van &Tradition heeft een splitonderstel; twee poten splitsen ieder op in twee steunpunten, dus er zijn 4 poten in totaal.
  • De Pavilion tafel is leverbaar in diverse maten.
  • De &Tradition Pavilion tafel is leverbaar met een doorlopend paneel, wat ideaal is voor thuiswerken. Dit paneel vormt een samenhangend ontwerp met het kenmerkende houten paneel onder het tafelblad.

Heeft u hulp nodig? Bel dan deprojectinrichter!

Deprojectinrichter staat voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw perfecte projectinterieur. Raadpleeg onze experts om meubels uit onze brede collectie te kiezen die aan al uw behoeftes voldoen. Uiteraard is het van belang dat een zitmeubel echt bij u past; probeer daarom proefstoelen uit gedurende een tijdelijke periode. Maak vervolgens gebruik van onze dpi-services, waarbij deprojectinrichter zich ontfermt over alle installaties, montages en transportzaken. Lees voor meer informatie over onze diensten verder op onze website of neem contact met ons op.

Interesse?

Heeft u interesse in een variant van de &Tradition Pavilion tafel? Of in een of meerdere services van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van advies, extra informatie en/of een gratis offerte. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar  info@deprojectinrichter.com.