Home&TraditionMargas&Tradition Margas Fauteuil

&Tradition Margas Fauteuil

Verkoop vanaf € 1.930,- 

Lease vanaf € 30,98 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.930,-
Lease per maand vanaf€ 30,98

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

Merk&Tradition
ModelMargas Fauteuil
HerkomstDenemarken

Productomschrijving

De Margas fauteuil van &Tradition is een stijlvolle en simplistische fauteuil met een dikke stoffering. Het Margas zitmeubel heeft een elegante look en draagt bij aan projectinterieurs met een ambiance van luxe. De dikke stoffering nodigt de gebruiker uit tot het ervaren van optimale ontspanning. Wie wil dat nou niet?

Pas de &Tradition Margas fauteuil toe in bijvoorbeeld ontvangst- en wachtkamers en lobby’s, of een informele ontmoetingsplek op kantoor om een huiselijke sfeer te creëren. Hier kunnen werknemers ontspannen, vertoeven en informeel vergaderen.

Aanpassingsmogelijkheden

Kies uit diverse personalisatiemogelijkheden om uw eigen Margas zitmeubel te creëren. Zo is de fauteuil leverbaar met houten stoelpoten of een plint als onderstel. Daarnaast is er keuze uit diverse stofferingen, kleuren en dessins.

Eigenschappen van &Tradition Margas

 • De &Tradition Margas fauteuil is een modieuze en elegante fauteuil met een simplistisch design.
 • De dikke stoffering van de Margas fauteuil straalt comfort uit en geeft de gebruiker een ultiem relaxgevoel.
 • De &Tradition Margas fauteuil past goed binnen geraffineerde projectinterieurs.
 • Pas de Margas fauteuil toe in onder andere ontvangst- en wachtkamers en lobby’s, of in een informele ontmoetingsplek op in bedrijfsruimtes om een huiselijke ambiance te creëren.
 • Kies optioneel voor de fauteuilvariant met een houten 4-pootsonderstel.
 • Kies uit een breed scala aan stofferingen, kleuren en dessins.
 • Het frame is gemaakt van beukenhout en multiplex, dat vervolgens is bekleed in HR-schuim. De polyestervezels verhogen het niveau van comfort en zachtheid van de Margas loungestoel.
 • Ontwerpster van &Tradition Margas: Louise Liljencrantz.

Varianten van &Tradition Margas

&Tradition Margas fauteuil (afmetingen zijn hetzelfde voor beide onderstellen).

 • Diepte: 87 cm
 • Breedte: 90 cm
 • Hoogte: 77 cm
 • Zithoogte: 41 cm

Over &Tradition

&Tradition streeft ernaar om meubels van de toekomst nog comfortabeler, duurzamer en stijlvoller te maken. Ze zijn erg gepassioneerd en hechten veel waarde aan hun vakmanschap, wat terug te zien is in bijvoorbeeld de Margas fauteuil. De collecties van &Tradition combineren klassieke ontwerpen met innovatieve en nieuwe designs. &Tradition meubels zijn erg kwalitatief, aangezien ze gemaakt zijn om erg lang mee te gaan.

Creëer uw droominterieur met deprojectinrichter

De creatie van uw ideale projectinterieur is een flinke klus. Deprojectinrichter biedt dan ook diverse services om u hierin bij te staan. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze dpi-services om uzelf te ontzorgen van logistieke vraagstukken zoals montages en transport. Daarnaast heeft u bij deprojectinrichter de mogelijkheid om proefstoelen uit te proberen voordat u ze aanschaft. Of heeft u vooral hulp nodig bij het onderhoud? Met de diverse onderhoudsservices van deprojectinrichter blijft uw projectinrichting op de lange termijn in topconditie. Lees voor meer informatie verder op de website.

Contact?

Wij voorzien u tijdens werkuren graag van adviezen, extra informatie en een vrijblijvende offerte. Neem bij interesse contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar  info@deprojectinrichter.com.