Van Esch

Van Esch maakt entreemeubilair zoals lockers en garderobes en is een familiebedrijf gevestigd in Goirle, Nederland. Sinds 1972 is het bedrijf al gespecialiseerd in de productie van entreeaccessoires en garderobesystemen voor de projectmarkt.  
Presenteren, opbergen en ontvangen zijn de drie speerpunten van het bedrijf en ze maken hier ook passende producten bij. Van Esch werk met designers zoals: Alissia Melka, Teichroew & Jan Habraken, Anthony Duffeleer, Chris Slutter, Michiel van der Kley en Toon van Tuijl. 

Lees meer

1 / 1

De eerste indruk van een gebouw begint bij de entree 

De perfecte entree begint bij Van Esch. Entreemeubilair wordt als eerste opgemerkt en is het visitekaartje van uw bedrijf. Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. Uw gewenste bedrijfsuitstraling vertaalt Van Esch naar de juiste kapstokken en presentatiemiddelen. Bij het inrichten van uw entree kan ook gebruik gemaakt worden van accessoires. Dit kleedt de ruimte aan. Hierbij kunt u denken aan één van de kapstokken of brochurestandaard van Van Esch. 

Afval scheiden 

Het is beter voor het milieu om het afval te scheiden. Daarom komt Van Esch met handige prullenbakken die dit mogelijk maken. Ideaal voor openbare ruimtes of op kantoor. 

Assortiment van Van Esch 

  • Accessoires, zoals garderobes, kapstokken, prullenbakken en presentatiemiddelen. 
  • Lockerkast 
  • Tafels 
  • Zitbanken 

Meer info over Van Esch? 

Hieronder geven we u graag een overzicht van een deel van de grote collectie van entreemeubilair van Van Esch. Wilt u meer informatie over de accessoires van Van Esch, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook de meubels uit de collectie van dit merk bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam, Bergeijk of Purmerend. 

Series