Wilkhahn In

Verkoop vanaf € 668,- 

Lease vanaf € 10,72 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 668,-
Lease per maand vanaf€ 10,72

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWilkhahn
ModelIn
HerkomstDuitsland
AfmetingenWilkhahn In afmetingen
SoortErgonomisch
UitvoeringGestoffeerd, Netweave

Productomschrijving

Wilkhahn IN is een nieuwe 3D synchroon ergonomische bureaustoel. De nieuwe IN stoel van Wilkhahn is voorzien van Trimension ® technologie. Wilkhahn heeft een stijlvolle, betaalbare en zeer comfortabele stoel ontworpen met Trimension ® technologie. Deze stoel stimuleert de natuurlijke houding in de bureaustoel. Zo beweegt de ergonomische bureaustoel niet alleen van voor naar achter, maar beweegt ook mee naar links en rechts.

De ingenieurs en ontwerpers van Wilkhahn hebben gebruik gemaakt van een baanbrekende technologie, namelijk de perfect gesynchroniseerde 3D dynamiek, gecombineerd met uitzonderlijk comfort die ons lichaam stimuleren om ons concentratievermogen te verhogen. Psychologen, fysiotherapeuten en orthopeden zijn het er allemaal over eens dat lichamelijke activiteit van vitaal belang is als we fit en gezond willen blijven.

Een nieuwe dimensie van dynamisch zitten

Met de Wilkhahn In komt er een nieuwe dimensie van dynamische zitten met de door Wilkhahn gepatenteerde 3D kinematica genoemd Trimension ®. Dit is een nieuwe internationale standaard die voor het eerst werd toegepast bij de On ® bureaustoel. De Wilkhahn ingenieurs zijn erin geslaagd deze aanpassing van deze baanbrekende kinematica door te voeren voor een bureaustoel in het mid-range prijssegment. De lancering van de Wilkhahn In 3D kondigt een bureaustoel aan die voor ongekende dynamiek zorgt, de bureaustoel volgt het lichaam in perfecte synchronisatie en houdt het zwaartepunt ongeacht de houding of postuur.

Eigenschappen Wilkhahn In ergonomische bureaustoel

  • Garantie termijn: 5 jaar
  • 95% recyclebaar
  • Gecertificeerd volgens EN 13.35, ANSI/BIFMA X 5.1 (USA), EMAS 3, ILO (MVO)

Prijswinnend ontwerp

Het nieuwe ontwerp van de Wilkhahn In is al bekroond met een Red Dot Design Award en de Best of Neocon 2015 (USA) Golden Award in de categorie Ergonomic seating.