Wilkhahn Sito

Verkoop vanaf € 538,- 

Lease vanaf € 8,63 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 538,-
Lease per maand vanaf€ 8,63

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWilkhahn
ModelSito
HerkomstDuitsland
AfmetingenWilkhahn Sito afmetingen
Kleuren en materialenWilkhahn kleuren en materialen
OnderstelSlede
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd, Kunststof
Extra'sStapelbaar, Koppelbaar, Schrijfblad

Productomschrijving

De Wilkhahn Sito stoel is universeel te gebruiken, onder andere als vergaderstoel, maar ook als zaalstoel. U heeft de keuze uit stapelbare sledemodellen met rugleuningen in drie hoogtes en verschillende soorten stoffering voor diverse toepassingen. De stoel is elastisch verend dankzij de constructie van het op drie vlakken steun biedende onderstel met vrij dragende zitting- en rugleuningvlakken. Het ontwerp van de Wilkhahn Sito is gebaseerd op de constructie van een brug. Het heeft een dragend onderdeel dat wordt ondersteund door slanke, platte, stalen buizen. Deze buizen vangen de kracht op.

Wilkhahn Sito onderstel 

  • Onderstel stalen ronde buis, Ø 22mm.  
  • Steunbeugel van 6 mm dik plat staal als bevestiging voor de vrijdragende zit- en rugschaal: verchroomd, mat verchroomd of voorzien van en poedercoating.  
  • Met kiepbeveiliging als standaard uitvoering voor tapijt; met extra glijders voor harde vloeren, desgewenst met extra vilt laag.  
  • De stapelbare uitvoeringen zijn alleen met een verchroomd onderstel leverbaar. 

Wilkhahn Sito uitvoeringen 

Alle modellen kunnen met een zwart kunststof schrijfblad worden voorzien. Ook is de Sito vergaderstoel leverbaar met een dikke stof. Deze variant wordt de Sito Club genoemd. De mogelijkheid van rijverbinding en stapelbaarheid (bij de stapelbare uitvoering) van Wilkhahn Sito blijft daarbij behouden. Uiteraard kiest u zelf welke uitvoering u wil. De kleur, het formaat, en of u wel of geen gestoffeerde zitting wil. Deze stoel kan goed gecombineerd worden met een tafel van Wilkhahn.

Vragen over de Wilkhahn Sito stoel? 

Wilt u meer informatie over dit product of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u langskomen in één van onze showrooms.