HomeAteljé LyktanAteljé Lyktan Ogle spotverlichting flexibele LED spotverlichting

Ateljé Lyktan Ogle spotverlichting flexibele LED spotverlichting

Verkoop vanaf € 492,- 

Lease vanaf € 7,90 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor verlichting
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 492,-
Lease per maand vanaf€ 7,90

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkAteljé Lyktan
ModelOgle spotverlichting
HerkomstZweden
SoortHanglamp, Vloerlamp, Overig

Productomschrijving

De Ateljé Lyktan Ogle spot is een flexibele LED spotverlichting van stijlvol, minimalistisch Scandinavisch design. Spotverlichting met een draai-as van 360° die naar alle richtingen wendbaar is en met gemak gericht kan worden naar elke willekeurige plek daar waar verlichting nodig of vereist is. Het ontwerp dateert uit 2009 ontworpen in samenwerking met het Zweedse designers trio, Form Us With Love, bekend van de lampen die ze hebben ontwikkeld voor het Scandinavische label Design House Stockholm.
De spot heeft een diameter van 150mm doorsnede en is leverbaar in de kleuren zwart of wit aluminium. Beschikbaar in verscheidene uitvoeringen, te weten: een vloerlamp, hanglamp of plafondspot. De Ogle Mini is het kleinere zusje van de Ogle, met dezelfde uiterlijke kenmerken en in dezelfde uitvoeringen, met een minimale diameter van slechts ø 90mm.

Kenmerken Ateljé Lyktan Ogle LED spotverlichting

  • Ontwerp: designstudio Form Us With Love
  • Materiaal: gepoedercoat geperst aluminium
  • Standaard kleuren: zijdeglans wit of zwart
  • Lengte: 1.75 mtr, kabel
  • Diameter:150mm ø
  • Draai-as: 360°.
  • Uitvoeringen: vloerlamp, hanglamp of plafondspot

Over Ateljé Lyktan

Ateljé Lyktan is een gerenommeerde Zweedse onderneming in Scandinavisch design verlichting, voor zowel binnen als buiten. Designlampen van een hoge kwaliteit, mooi esthetisch vormgegeven met een lange levensduur die geschikt zijn voor openbare, publieke ruimtes, open kantoorruimtes en de veeleisende markt. Alle lampen van het designlabel worden onder eigen beheer in de fabriek vervaardigd en ontworpen in het eigen atelier. Bij de ontwikkeling en de productie van nieuwe lampen wordt altijd nauwlettend geluisterd naar de wensen van de klant en ingespeeld op de actuele eisen van de markt. De bedrijfsfilosofie van Ateljé Lyktan is om bij te dragen aan een beter leefmilieu en -omgeving door toepassing van de laatste technische ontwikkelingen en energiezuinige oplossingen. In de afgelopen 25 jaar heeft Ateljé Lyktan verscheidene prestigieuze, internationale design awards ontvangen voor haar ontwerpen, zoals de Red Dot en iF Design award.