HomeAteljé LyktanAteljé Lyktan Ogle Mini spotverlichting LED

Ateljé Lyktan Ogle Mini spotverlichting LED

Verkoop vanaf € 312,- 

Lease vanaf € 5,01 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor verlichting
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 312,-
Lease per maand vanaf€ 5,01

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkAteljé Lyktan
ModelOgle Mini spotverlichting
OntwerperForm Us With Love
HerkomstZweden
SoortHanglamp, Wandlamp

Productomschrijving

De Ogle Mini LED spotverlichting van Ateljé Lyktan is de hernieuwde versie van de reeds in 2009 gelanceerde Ogle. Ontwikkeld in samenwerking met het Zweedse designers trio, Form Us With Love, bekend van hun lampen voor het label Design House Stockholm. De Ogle Mini is geheel vervaardigd van geperst aluminium en heeft een diameter van slechts 90 mm, wat uniek te noemen is. Het LED oog kan in elke gewenste richting, 360°, gestuurd worden dankzij het beweegbare onderdeel in de bovenkant van de lampenkap.
De Ogle Mini heeft de eigenschap om een subtiele en stijlvolle aanvulling aan het interieur te zijn. Een onderdeel te zijn van een totaal lichtplan, in combinatie met andere lampen of als groep met meerdere Ogle spots bij elkaar, zonder te nadrukkelijk of overheersend aanwezig te zijn. De Ogle Mini is leverbaar in de kleuren zwart en wit, in verschillende uitvoeringen: als hanglamp, plafondspot of muurspot. 

 

Kenmerken Ateljé Lyktan Ogle Mini LED spotverlichting

  • Ontwerp: designstudio Form Us With Love
  • Materiaal: gegoten, geperst aluminium
  • Diameter: 90mm
  • Standaard kleuren: mat wit of mat zwart
  • Overige kleuren tegen meerprijs optioneel: paars, grijs, champagne, zalm roze, pastel blauw en pastel roze

Over Ateljé Lyktan

Ateljé Lyktan is een gerenommeerde Zweedse onderneming in Scandinavisch design verlichting, voor zowel binnen als buiten. Designlampen van een hoge kwaliteit, mooi esthetisch vormgegeven met een lange levensduur die geschikt zijn voor openbare, publieke ruimtes, open kantoorruimtes en de veeleisende markt. Alle lampen van het designlabel worden onder eigen beheer in de fabriek vervaardigd en ontworpen in het eigen atelier. Bij de ontwikkeling en de productie van nieuwe lampen wordt altijd nauwlettend geluisterd naar de wensen van de klant en ingespeeld op de actuele eisen van de markt. De bedrijfsfilosofie van Ateljé Lyktan is om bij te dragen aan een beter leefmilieu en -omgeving door toepassing van de laatste technische ontwikkelingen en energiezuinige oplossingen. In de afgelopen 25 jaar heeft Ateljé Lyktan verscheidene prestigieuze, internationale design awards ontvangen voor haar ontwerpen, zoals de Red Dot en iF Design award