Kristalia Sushi bureau

Verkoop vanaf € 1.476,- 

Lease vanaf € 23,69 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.476,-
Lease per maand vanaf€ 23,69

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelSushi bureau
OntwerperBartoli Design
HerkomstItalië
SoortEnkel-los, Bench, Duo
Onderstel4-poot
Extra'sElektrificatie

Productomschrijving

De Sushi Workstation is functioneel en eigentijds bureau en is gemaakt van resistente materialen, versterkt met aluminium lagen en een honingraatmotief aluminium structuur. Optioneel is een aantal accessoires, zoals schermen om de werkruimte op orde te houden, toe te voegen. Sushi Workstation is uitgerust met kabelmanagement aan de onderkant van het tafelblad, zodat u niet hoeft te maken over rommelige kabels.

Over de ontwerpers Bartoli Design

Bartoli Design is een team bestaande uit Carlo, Paolo en Anna Bartoli. Bartoli Design ontwikkelt niet alleen nieuwe meubels, maar ook projecten, waaronder architectuur, instellingen, interieur en stedenbouw.
In 2008 ontving Bartoli Design de XXI Compasso d'Oro ADI award ven ook de IF Award voor Goed Industrieel Ontwerp. Naast andere prijzen kregen ze in 2013 nog een Red Dot Award.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.