HomeNarbutasNarbutas Motion zit sta bureau

Narbutas Motion zit sta bureau

Verkoop vanaf € 1.129,- 

Lease vanaf € 18,12 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.129,-
Lease per maand vanaf€ 18,12

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNarbutas
ModelMotion zit sta bureau
HerkomstLithouwen
Kleuren en materialenNarbutas kleuren en materialen
SoortZit sta, Bench
OnderstelH-poot, Wang poot
VerstellingElektrisch verstelbaar

Productomschrijving

Narbutas Motion zijn elektrisch in hoogte verstelbare zit sta bureaus voor een dynamischere en gezondere werkstijl. We werken op kantoor en besteden hier onze tijd meer dan ooit tevoren. Daarom moeten we serieus nadenken over ons welzijn op de werkplek en de factoren die daarop van invloed zijn. Onze lichamen zijn niet ontworpen om lange tijd in dezelfde positie te blijven, daarom moeten we ons bewegen en actief zijn. De hele dag een paar uur opstaan ​​kan een positieve invloed hebben op onze gezondheid en werkefficiëntie.

Het Narbutas Motion zit sta bureau maakt het mogelijk om eenvoudig van positie te veranderen van zitten naar staan. Regelmatig veranderen van uw lichaamspositie verbetert het welzijn en de concentratie. Dit bureausysteem is ontworpen voor een flexibele werkorganisatie en is goed aangepast voor individueel werk of voor samenwerking.

De open-type type kantoren zijn tegenwoordig de meest voorkomende. Narbutas Motion bureaus worden aangevuld met vaste hoogte-akoestische schermen om het akoestisch comfort te verbeteren, chaos te voorkomen en de nette kantoorlook te behouden.

Kenmerken van de Narbutas Motion zit sta bureau

  • Eenvoudige bediening van het bureau. Met één klik op de knop kan uw bureauhoogte eenvoudig worden aangepast van 700 tot 1200 mm (2 kolommen) of van 650 tot 1300 (3 kolommen).
  • Individueel instelbare hoogte. Met bureauknoppen kunt u de hoogte van het bureau aanpassen aan uw behoeften. Sla 2-3 van uw favoriete hoogteposities op.
  • Hoogteafstelling via Bluetooth-afstandsbediening.
  • Slimme oplossingen voor kabelbeheer.
  • Keuze uit twee soorten poten te kiezen: H-vormige metalen poten en wangpoten (optie voor diegenen die meer privacy wensen). Dit type poot bedekt visueel de ruimte onder het bureau en zorgt voor een esthetische uitstraling van het kantoor.
  • U kunt uw smart-apparaat via de Bluetooth-afstandsbediening gebruiken om de hoogte van uw bureau aan te passen (geschikt voor Android- en iOS-systemen). Bureaubesturing app kan worden verbonden met 8 bureaus en tot 2-4 hoogte posities opslaan.
  • Bureaubesturing met BA / TE / TA / MA-knoppen voor Android en iOS.
  • Bureaubesturing met LA-knop voor Android en iOS.
  • Antibotsingsoplossing beperkt materiële schade in het geval dat het bureau botst met een solide voorwerp. Alleen bureaus met 3 kolommen hebben een antibotsingsfunctie.

Over Narbutas

Narbutas is een merk uit Litouwen en dankzij hun grote assortiment zijn complete kantoorinrichtingen mogelijk. Niet alleen akoestische oplossingen, modulaire banken, balies en stoelen zit in het assortiment van Narbutas, ook deze Narbutas Motion zit sta bureaus.

Neem contact met ons op voor meer informatie en projectprijzen over de Narbutas Motion.