Crassevig Axel stoel

Verkoop vanaf € 478,- 

Lease vanaf € 7,67 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 478,-
Lease per maand vanaf€ 7,67

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCrassevig
ModelAxel
OntwerperEnrico Franzolini
HerkomstItalië
Onderstel4-poot, Slede, Draadframe, Kruisvoet, Stervoet
ZithoogteVast, Verstelbaar
MateriaalGestoffeerd, Hout

Productomschrijving

De stoelenserie Axel van Crassevig bestaat uit 3 verschillende varianten, de Axel R, Axel 74 en Axel 80.

Crassevig Axel R / 4L

De gestoffeerde stoel heeft een frame in hoogwaardig staal. De poten zijn gemaakt van massief hout (beuken, eiken of Amerikaans noten). Polyurethaanschuim gevormde zitting en rugleuning. Bekleding in brandwerend schuim. Getest op intensief gebruik.

Crassevig Axel 74

De gestoffeerde stoel heeft een frame in hoogwaardig staal. De poten zijn gemaakt van massief hout (beuken, eiken of Amerikaans noten). De Crassevig Axel 74 is voorzien van armleuningen en ook leverbaar als sledestoel. Polyurethaanschuim gevormde zitting en rugleuning. Bekleding in brandwerend schuim. Getest op intensief gebruik.

Crassevig Axel 80

De gestoffeerde stoel heeft een frame in hoogwaardig staal. De poten zijn gemaakt van massief hout (beuken, eiken of Amerikaans noten). De Crassevig Axel 80 is voorzien van armleuningen en ook leverbaar als sledestoel. Polyurethaanschuim gevormde zitting en rugleuning. Bekleding in brandwerend schuim. Getest op intensief gebruik.

Over Crassevig

Crassevig meubelen zijn afkomstig van een Italiaanse fabrikant met prachtige interieur componenten. Bij het merk spelen moderne houtsoorten een belangrijke rol. De kwaliteit van Crassevig producten komen voort uit een combinatie van een goed ontwerp, ambachtelijke vakkundigheid en zorgvuldigheid.
Crassevig werkt onder andere met de volgende ontwerpers: Raul Barbieri, Rodolfo Dordoni, Ton Haas, Enrico Franzolini en Gruppo Grafite.