Crassevig Mixis stoel

Verkoop vanaf € 408,- 

Lease vanaf € 6,55 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 408,-
Lease per maand vanaf€ 6,55

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCrassevig
ModelMixis
OntwerperMario Ferrarini
HerkomstItalië
Kleuren en materialenCrassevig Mixis kleuren stof
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalHout, Gestoffeerd
Extra'sStapelbaar

Productomschrijving

De Mixis van Crassevig is een stapelbare kantinestoel. Deze mooi en strak vormgegeven stoel is makkelijk te gebruiken in bedrijfsrestaurants, kantines of als wachtkamerstoel.

Stapelbaar

De Mixis stoelen zijn stapelbaar tot maximaal 4 stuks. Eenmaal opgestapeld bespaart dit plek. Ideaal wanneer ze even niet gebruikt worden.

Gebruikte materialen en beschikbare kleuren

  • De rugleuning is verkrijgbaar in een variabele dikte van 10 tot 14 mm en is gemaakt van multiplex. Het zitgedeelte is van 11 mm dik multiplex en bestaat uit 10 lagen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een gestoffeerde | gewatteerde zitting. Deze heeft een dikte van 12 mm en is voorzien van de vlamvertragende BS 5852.
  • De volgende houtsoorten zijn beschikbaar: eiken, gelakt eiken, essenhout of gelakt essenhout.
  • Bij de eikenhouten variant zijn de volgende kleuren aanwezig: natuurlijk eik, gebeitst zwart, donkere walnoot, geblancheerd eiken, gebeitst teak, gebeitst grijs en gebeitst wenge.
  • Bij de gelakt eiken en gelakt essenhouten varianten zijn de volgende kleuren aanwezig: wit, donkergrijs, lichtgrijs, woestijn, azure, mosterdgeel en bosgroen.
  • Bij de essenhouten variant zijn de volgende kleuren aanwezig: natuurlijk essenhout en gebeitst wenge.

ISO-certificaten

Crassevig voldoet aan de eisen van de ISO 9001:2000 en 14001:01 normeringen. Ze zijn dan ook in het bezit van beide ISO-certificaten.

Ontwerper

Mario Ferrarini is de ontwerper van de Mixis stoel van Crassevig. De Italiaan Mario Ferrarini studeerde Industrieel Ontwerpen aan de Design afdeling van de Polytechnische Universiteit van Milaan. Na gewerkt te hebben als interieurconsultant is hij vervolgens zijn eigen ontwerpstudio gestart, met als doel tijdloze ontwerpen te maken. In 2013 heeft hij in zijn ontwerpstudio in Como de Mixis stoel ontworpen. Voor Crassevig heeft Mario ook andere stoelen ontworpen, waaronder de Kira.