Crassevig Kira stoel

Verkoop vanaf € 328,- 

Lease vanaf € 5,26 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 328,-
Lease per maand vanaf€ 5,26

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCrassevig
ModelKira
OntwerperMario Ferrarini
HerkomstItalië
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalHout, Gestoffeerd
Extra'sStapelbaar

Productomschrijving

De Kira van Crassevig is een stapelbare kantinestoel. Deze mooi en strak vormgegeven stoel is makkelijk te gebruiken in bedrijfsrestaurants, kantines of als wachtkamerstoel.

Stapelbaar

De Kira stoelen zijn stapelbaar tot maximaal 10 stuks. Eenmaal opgestapeld bespaart dit plek. Ideaal wanneer ze even niet gebruikt worden.

Afmetingen van de Kira stapelbare stoelen

  • Diepte: 53 cm
  • Breedte: 51 cm
  • Hoogte: 80 cm
  • Zitthoogte: 46 cm.

Gebruikte materialen

De structuur van de stoel is massief hout en 11 mm dik multiplex in 10 lagen. Ze zijn verkrijgbaar in naturel, gelakt of gelamineerd beuken of eiken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een gestoffeerde | gewatteerde zitting. Deze heeft een dikte van 12 mm en is voorzien van de vlamvertragende BS 5852.

ISO-certificaten

Crassevig voldoet aan de eisen van de ISO 9001:2000 en 14001:01 normeringen. Ze zijn dan ook in het bezit van beide ISO-certificaten.

Ontwerper

Mario Ferrarini is de ontwerper van de Kira stoel van Crassevig. De Italiaan Mario Ferrarini studeerde Industrieel Ontwerpen aan de Design afdeling van de Polytechnische Universiteit van Milaan. Na gewerkt te hebben als interieurconsultant is hij vervolgens zijn eigen ontwerpstudio gestart, met als doel tijdloze ontwerpen te maken. In 2014 heeft hij in zijn ontwerpstudio in Como de Kira stoel ontworpen.