Crassevig Folio

Verkoop vanaf € 2.000,- 

Lease vanaf € 32,10 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.000,-
Lease per maand vanaf€ 32,10

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCrassevig
ModelFolio
OntwerperStefano Bettio
HerkomstItalië

Productomschrijving

De Crassevig Folio is een functionele tafel die makkelijk toepasbaar is in elke ruimte. Bijjvoorbeeld in gemeenschappelijke ruimtes en werkplekken. De Folio tafels zijn gemaakt van Europees massief hout en zijn gemakkelijk te demonteren en te vervoeren. Daarnaast kiest Crassevig voor duurzame materialen die FSC-gecertificeerd zijn.

De aanpasbaarheid van tafel is terug te zien in de afwerkingen waar u uit kunt kiezen. Zo is de tafel verkrijgbaar in verschillende hoogtes en is het tafelblad beschikbaar in de afwerkingen: massief hout, laminaat, HPL of Fenix.

Kenmerken van de Crassevig tafel

  • Frame: Massief houten frame, houten blad, houten blad 25 mm, oppervlakte in hout, fineer in vlakke snede, gelakt blad, MDF blad in 25 mm.
  • Tafelblad: Gemaakt van hout met fineer in vlakke snede en is gelakt.
  • Poedercoating afwerking: Blad in HPL, houten blad 25mm, oppervlak met 0,7mm laminaat op aanvraag. Blad kan rechthoekig of afgerond zijn.
  • Kleuren: Natuurlijk essenhout, zwart gebeitst essenhout, walnoot gebeitst essenhout, gebleekt essenhout, wengé gebeitst essenhout, GYD donkergrijs gelakt, GYL lichtgrijs gelakt, witgelakt.
  • Ontwerper: Stefano Bettio.

Over Crassevig

Crassevig meubelen zijn afkomstig van een Italiaanse fabrikant met prachtige interieur componenten. Meubilair van Crassevig behoort tot het mooiste design meubilair in de wereld. Bij het merk spelen moderne houtsoorten een belangrijke rol. De kwaliteit van Crassevig producten komen voort uit een combinatie van een goed ontwerp, industriële technologie, ambachtelijke vakkundigheid en zorgvuldigheid.