Crassevig Mimico

Verkoop vanaf € 3.300,- 

Lease vanaf € 52,97 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.300,-
Lease per maand vanaf€ 52,97

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCrassevig
ModelMimico
OntwerperITCH Studio
HerkomstItalië

Productomschrijving

De Crassevig Mimico is een tafel met een veelvoudige identiteit en is daardoor geschikt voor verschillende ruimtes. Denk hierbij aan: vergaderruimtes en lounges. De tafel is verkrijgbaar in zowel de standaardversie als als salontafel en heeft een frame dat hout en metaal combineert. Daarnaast is de Mimico salontafel aangevuld met een blad beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals: glas, hout en Fenix.

Kenmerken van de Crassevig Mimico

  • Frame: frame van massief hout en buisvormig frame 25mm, houten blad, houten blad met eiken fineer 22mm, blad kan rechthoekig of afgerond zijn, glazen blad, extra helder gehard, 10mm rechthoekige vorm.
  • Glijders: Standaard glijders van polyethyleen, optionele viltglijders op aanvraag.
  • Ontwerper: ITCH Studio.

Over ITCH Studio

ITCH Studio is een architectuurgroep gevestigd in Lugano sinds 2013, actief in Zwitserland en Milaan. De groep bestaat uit de architecten: Giulia Castelli, Marco Corazza, Alessandro Mingolo en Daniele Torresin, die architectuur en interieurontwerp met elkaar combineren. De studio richt zich op strategieën voor procesoptimalisatie, duurzaamheid, en ontwerpt meubilair dat zowel esthetisch als technisch is.