Crassevig - Plug

De Crassevig Plug is een collectie meubels bestaande uit een serie tafels en modulaire banken. Na in 2018 de Plug tafel te hebben ontworpen voor Crassevig zochten ze in 2019 weer de samenwerking op met ontwerper Marcello Ziliani voor het maken van een modulair zitsysteem.
Met hun sierlijke, ingetogen ontwerpen zijn de modulaire banken en tafels perfect te gebruiken voor de hedendaagse contractmarkt. Zo zijn er verschillende composities te maken met het modulaire zitsysteem dat ideaal toepasbaar is in een entree, lobby of openbare wachtruimte.
De tafel kan gebruikt worden als vergadertafel, zeker wanneer deze is voorzien van elektrificatie, of in het bedrijfsrestaurant. Ook is de tafel buiten te gebruiken Vanwege de diverse afmetingen kunt u hiermee spelen.

Lees meer
  • Crassevig Plug tafel rechthoekig
    Crassevig Plug tafelVanaf € 793,-

Varianten uit de Crassevig Plug collectie

  • Tafels in diverse afmetingen en vormen
  • Modulair zitsysteem 

Kenmerken van Crassevig Plug

  • De stevige, duurzame Plug modulaire bank is gemaakt van gecoat metaal met een matte afwerking en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 
  • De functionele, veelzijdige Plug tafels zijn gemakkelijk op te tillen en te stapelen dankzij hun lichtgewicht karakter.
  • De ronde, vierkante en rechthoekige Plug tafels zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen, met een keuze uit laminaat en gefineerde versies.
  • Ontworpen door: Marcello Ziliani. 

Over de ontwerper

De Italiaanse ontwerper Marcello Ziliani is zeer veelzijdig. Hij richt zich met name op het ontwerpen van meubels, accessoires en verlichting voor residentiële inrichtingen, maar ook voor kantoor, zoals de meubelen uit deze Crassevig Plus collectie. Hij heeft diverse meubels en lampen ontworpen voor Flos, Casprini en Crassevig.
Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Crassevig Plug.