De Vorm

De Vorm meubelen zijn verrassend en ondanks het eigentijdse karakter toch tijdloos. Comfort, kwaliteit en duurzaamheid staan altijd centraal bij ontwerpen van De Vorm. Dit betekent dat ze efficiënt produceren, de volledige levenscyclus van producten gebruiken en ze uiteindelijk een nieuw leven geven. De Vorm is ook bekend van de vele kantoormeubelen die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen.

Lees meer

1 / 1

Het merk ontwikkelt niet zomaar een stoel om gewoon op te zitten. De producten moeten ook mooi zijn om naar te kijken en plezier geven.

Assortiment van De Vorm

Het assortiment van meubels van De Vorm bestaat uit:

Prijswinnend design

De Vorm heeft verschillende prijzen voor hun ontworpen meubelen gewonnen, waaronder:

  • De Red Dot Design Award voor de Pod Chair
  • Interior Innovation Award voor de LJ Series
  • iF Design Award voor de Nook Lounge Chair  en de AK 2 Workplace Divider Lamp

Duurzaam

Het viltmateriaal van diverse producten van De Vorm zijn vervaardigd van PET-flessen. Het is een zacht, maar sterk viltmateriaal dat duurzaam is en een geweldige akoestische prestatie heeft. Het vilt uit PET-flessen is zowel gerecycled als zelf te recyclen.

Kenmerken duurzame producten van De Vorm

  • Gemaakt van gerecyclede plastic flessen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Ecolabel stoffen
  • Recyclebaar na een lange levensduur
  • Harmoniseren door te vereenvoudigen

De Vorm is van mening dat de collectie naast op architectonisch niveau ook milieuvriendelijk moet zijn. Dit betekent dat ze bewust zijn van de rol in een levendige en steeds evoluerende ruimte. Het moet in harmonie met de rest van het interieur kunnen zijn en een stabiel en betrouwbaar onderdeel van dit geheel zijn. De Vorm doet dit door een product te ontwerpen rondom de functies die het zou moeten hebben en met zo min mogelijk verbodige decoratie.

Meer informatie over De Vorm

Wilt u meer informatie over De Vorm meubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 – 650 1234. Uiteraard kunt u ook De Vorm meubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Purmerend en Rotterdam.

Series