De Vorm

De Vorm meubelen zijn verrassend en ondanks het eigentijdse karakter toch tijdloos. Comfort, kwaliteit en duurzaamheid staan altijd centraal bij ontwerpen van De Vorm. Dit betekent dat ze efficiënt produceren, de volledige levenscyclus van producten gebruiken en ze uiteindelijk een nieuw leven geven. De Vorm is ook bekend van de vele kantoormeubelen die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen.

Lees meer

1 / 1

Over De Vorm

De Vorm onderscheidt zich sinds 2005 op de markt door te focussen op duurzaamheid, efficiëntie en personalisatiemogelijkheden voor hun meubelcollecties. Tijdens het productieproces gebruiken ze duurzame materialen en de nieuwste technieken om zo producten te kunnen maken van de hoogste kwaliteit. Ze hechten veel waarde aan personalisatie. Of u meubels nou wil laten opgaan in uw interieur of juist wil laten opvallen; De Vorm verschaft u de ideale meubeloplossingen.

Over De Vorm collecties

De Vorm is van mening dat de collectie naast op esthetisch ook milieuvriendelijk moet zijn. Dit betekent dat ze bewust zijn van de rol in een levendige en steeds evoluerende ruimte. Het moet in harmonie met de rest van het interieur kunnen zijn en een stabiel en betrouwbaar onderdeel van dit geheel zijn. De Vorm doet dit door een product te ontwerpen rondom de functies die het zou moeten hebben en met zo min mogelijk verbodige decoratie.

Het assortiment van meubels van De Vorm bestaat onder andere uit:

Duurzame kenmerken van De Vorm producten

Een aantal kenmerken van de duurzame producten van De Vorm:

  • Gemaakt van gerecyclede plastic flessen, wat een opmerkelijke akoestische waarde oplevert
  • Makkelijk schoon te maken
  • Ecolabel stoffen
  • Recyclebaar na een lange levensduur
  • Harmoniseren door te vereenvoudigen

Creëer het projectinterieur van uw dromen met deprojectinrichter 

Met de diensten van deprojectinrichter stelt u eenvoudig uw ideale projectinterieur samen. Onze experts adviseren u over de meest geschikte producten uit ons assortiment op basis van uw behoeftes en wensen voor uw ruimte. Daarnaast helpen we met onze onderhoudsservices om uw projectinterieur op de lange termijn in goede staat te houden, zodat u er langer plezier van heeft. Dat is wel zo fijn, toch? Voor alle informatie over de services van deprojectinrichter kunt u verder lezen op onze website of contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het assortiment van De Vorm of de diensten van deprojectinrichter? Neem contact met ons op voor aanvullende informatie, een consult of gratis offerte. Bereik ons op werkdagen door te bellen naar 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar  info@deprojectinrichter.com.

Series