De Vorm Musette

Verkoop vanaf € 752,- 

Lease vanaf € 12,07 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 752,-
Lease per maand vanaf€ 12,07

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkDe Vorm
ModelMusette
HerkomstNederland

Productomschrijving

De Musette salontafel van De Vorm is geïnspireerd op Oosterse salontafels die werden ontworpen voor theeceremonies. De Musette bijzettafel heeft een simplistisch ontwerp en is daardoor eenvoudig te verwerken in diverse interieurs. Vanwege de unieke vorm, is de Musette salontafel een subtiele blikvanger in uw projectinterieur. Daarbij is er keuze uit een hoge en lage variant. Welke kiest u?

Eigenschappen van De Vorm Musette

  • De Musette bijzettafel van De Vorm is gebaseerd op de ontwerpen van Oosterse salontafels voor theeceremonies.
  • De Vorm Musette heeft een praktisch en eenvoudig design, waardoor het makkelijk te integreren is in uiteenlopende interieurs.
  • Kies uit de hogere Musette Side Table of lagere Musette Coffee Table.
  • De tafels zijn gemaakt van aluminium met een natte coating.
  • Leverbaar in diverse kleuren.

Varianten van De Vorm Musette

  • De Vorm Musette Side Table (diameter: 50 cm, hoogte: 46 cm)
  • De Vorm Musette Coffee Table (diameter: 70 cm, hoogte: 36 cm)

Over De Vorm

De Vorm gelooft dat hoogwaardige meubels moeiteloos integreren in de omgeving en gebruikt worden op de lange termijn, zonder erbij na te denken. Daarbij zouden ze moeten ondersteunen, zodat we beter functioneren tijdens onze dagelijkse bezigheden. Bij het ontwikkelen van hun meubelcollecties hechten ze dan ook veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid.

Assistentie van deprojectinrichter

Deprojectinrichter specialiseert zich in het samenstellen en onderhouden van projectinterieur in uiteenlopende projectruimtes. Onze experts adviseren u graag over onze meest geschikt meubels die voldoen aan uw wensen voor uw projectruimte. Daarnaast ontfermen wij ons over alle montages, installaties en transportvraagstukken met onze dpi-services. Kijk voor meer informatie over alle diensten van deprojectinrichter verder op de website.

Contact?

Wilt u meer informatie over de Musette bijzettafels van De Vorm of over de services van deprojectinrichter? Wij zijn bereikbaar tijdens werkuren voor extra informatie, een consult of vrijblijvende offerte.  Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een email naar  info@deprojectinrichter.com.