HomeDe VormMinoDe Vorm Mino Sofa Two Seats

De Vorm Mino Sofa Two Seats

Verkoop vanaf € 2.375,- 

Lease vanaf € 38,12 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.375,-
Lease per maand vanaf€ 38,12

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkDe Vorm
ModelMino Sofa Two Seats
HerkomstNederland

Productomschrijving

De Mino Sofa Two Seats van De Vorm is een zitmeubel dat de ideale combinatie vormt tussen esthetiek, comfort en functionaliteit. De doorgetrokken rugleuning van de 2-zitssofa geeft de gebruiker een gevoel van afscherming en veiligheid. Wie wil dat nou niet?

Eigenschappen van De Vorm Mino Sofa Two Seats

  • De Vorm’s Mino Sofa Two Seats is onderdeel van de overkoepelende Mino serie van De Vorm; deze bestaat verder uit de Mino Sofa One Seat.
  • De Mino 2-zitssofa heeft een tijdloze en geraffineerde uitstraling; dit is een ware aanwinst voor ieder projectinterieur.
  • Het materiaal van de frames van de Mino sofa’s is staal met een poedercoating.
  • Kies voor de Mino Sofa Two Seats uit diverse kleuren; voor zowel het frame als de stoffering.
  • Kies uit een breed scala aan stofferingen.

Afmetingen van De Vorm Mino Sofa Two Seats

  • Lengte: 63 cm
  • Breedte: 142 cm
  • Hoogte: 76 cm
  • Zithoogte: 43 cm
  • Zitdiepte: 52 cm

Over De Vorm

De Nederlandse meubelontwikkelaar werd opgericht in 2006. Hun filosofie is dat ieder hoogwaardig meubelstuk het dagelijks functioneren zou moeten verbeteren. Daarnaast zouden ze eenvoudig moeten integreren in hun omgeving en gebruikt moeten worden zonder erbij na te denken. Dit gedachtegoed ligt ten grondslag aan het creëren van De Vorm’s meubelcollecties. Daarbij staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel.

Services van deprojectinrichter

Deprojectinrichter biedt een breed scala aan services aan om u te helpen bij het assembleren en onderhouden van uw ideale projectinterieur. Onze experts geven graag advies op het gebied van de esthetiek en functionaliteit van meubels uit onze ruime collectie. Daarnaast is het mogelijk om bij deprojectinrichter proefstoelen uit te proberen, om zo een weloverwogen aankoopbeslissing te maken. Dat is wel zo fijn, toch? Lees voor meer informatie verder op de website of neem contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van deprojectinrichter of de Mino Sofa Two Seats van De Vorm?  Wij zijn bereikbaar tijdens kantoordagen voor aanvullende informatie, een consult of vrijblijvende offerte.  Neem hiervoor contact met ons op via  088-650 12 34 of naar  info@deprojectinrichter.com.