Foster & Partners

Foster & Partners is een designstudio voor duurzame architectuur, stedenbouw en design. De studio is opgericht door Norman Foster in 1967. Sindsdien hebben hij en het team om hem heen een internationale praktijk met een wereldwijde reputatie opgebouwd. Met kantoren over de hele wereld werken we als een enkele studio die zowel etnisch als cultureel divers is. 

De principes van duurzaamheid zijn een integraal onderdeel van het werk van Foster & Partners: het ontwerpen van gebouwen die voor een fractie van de huidige energiebehoeften werken, of stadsvertrekken die bloeiende gemeenschappen kunnen ondersteunen, waardoor de kwaliteit van het leven in een stad voor iedereen wordt verbeterd. 

 "Design gaat net zo min om de kleine lettertjes als de krantenkoppen - het gevoel van een deurklink in je handpalm, het inlijsten van een schilderij in een boog, of het delicate spel van zonlicht op een muur. Op elke schaal is ons doel de synthese van visie en detail om een compleet, harmonieus geheel te creëren", aldus Norman Foster, oprichter en uitvoerend voorzitter van Foster & Partners. 

Naast het ontwerpen van producten is Foster & Partners erg bekend om de gebouwen die zijn ontworpen. Norman Foster heeft met Foster & Partners de architectuur in Londen weer op de kaart gezet door het ontwerp van de 'The Gherkin' (de augurk), het glazen dak van het British Museum en City Hall (naast The Tower Bridge). 

Merken met producten van Foster & Partners 

Bij De Projectinrichter kunt u de diverse producten, van banken tot aan fauteuils en van stoelen tot aan een boekenkast, van Foster & Partners bestellen die geproduceerd worden door deze merken:  

Bekijk hier de producten van de designstudio Foster & Partners.

1 / 1