Tecno Shift Kast

Verkoop vanaf € 3.176,- 

Lease vanaf € 50,98 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.176,-
Lease per maand vanaf€ 50,98

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkTecno
ModelShift Kast
OntwerperFoster & Partners
HerkomstItalië
AfmetingenTecno Shift afmetingen
Kleuren en materialenTecno Shift kleuren
SoortKantoorkast, Stellingkast, Dressoir
VerstellingOverig
DeurenGeen deur, Draaideur

Productomschrijving

De Shift collectie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Tecno en de Foster + Partners design studio. Het bestaat uit formeel, bestuurlijk directiemeubilair met strakke en vloeiende lijnen. Die geven een open en natuurlijke uitstraling, hetgeen past bij directiemeubilair van deze tijd. De Tecno Shift collectie is samengesteld uit drie elementen: een tafel | bureau, een boekenkast en een kast | dressoir.

Tecno Shift kast | dressoir

De Tecno Shift kast, met de afmetingen 190 x 53 cm en hoogte 59 cm wordt gekenmerkt door strakke lijnen en deelt dezelfde krachtige, expressieve vormen zoals de tafel. De kast is verkrijgbaar in vier versies:

  • 2 grote lades,
  • 4 standaard laden,
  • 2 standaard laden en 1 grote lade aan de linkerkant en
  • 2 standaard laden en 1 grote lade aan de rechterkant.

Alle versies zijn afsluitbaar. Er zijn drie verschillende afwerkingen: mat wit lak, glanzend wit gelakt en licht eiken. Het frame heeft een standaard mat witte lak afwerking.

Tecno Shift boekenkast

De Tecno Shift boekenkast met de afmetingen 240 x 45 cm en de hoogten 99 of 139 cm heeft de slanke, afgeronde vormen van de tafel en komt in twee uitvoeringen met 3 of 4 schappen. De structuur van de boekenkast is in aluminium met een matte witte verf afwerking.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen