Tecno Shift Bureau

Verkoop vanaf € 3.846,- 

Lease vanaf € 61,73 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.846,-
Lease per maand vanaf€ 61,73

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkTecno
ModelShift Bureau
OntwerperFoster & Partners
HerkomstItalië
AfmetingenTecno Shift afmetingen
Kleuren en materialenTecno Shift kleuren
SoortEnkel-los
OnderstelWang poot

Productomschrijving

De Shift collectie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Tecno en de Foster + Partners design studio. Het bestaat uit formeel, bestuurlijk directiemeubilair met strakke en vloeiende lijnen. Die geven een open en natuurlijke uitstraling, hetgeen past bij directiemeubilair van deze tijd. De Tecno Shift collectie is samengesteld uit drie elementen: een tafel | bureau, een boekenkast en een kast | dressoir.

Tecno Shift bureau

De tafel | bureau met de afmetingen 240 x 95 cm en hoogte 75 cm heeft een eenvoudige, ovale vorm, het is duidelijk ontworpen voor veelzijdigheid. Elektrische kabels lopen via kabelgoten in de slanke benen.
Het tafelblad is verkrijgbaar in een keuze uit twee materialen en afwerkingen: 25 mm dik MDF-platen met een mat of glanzend witte lak of 25 mm dik MDF panelen gefineerd in licht eiken en afgewerkt in helder acryl vernis.
De tafelbladen hebben elegante afgeronde hoeken en zelfs de onderkant is afgewerkt in mat wit gelakt. De bases zijn in Cristalplant® en zijn ook afgewerkt in mat wit.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen