HomeForbo FlooringForbo Flooring Colorex ESD cleanroom vloeren

Forbo Flooring Colorex ESD cleanroom vloeren

Verkoop vanaf € 36,- 

Lease vanaf € 0,58 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 36,-
Lease per maand vanaf€ 0,58

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkForbo Flooring
ModelColorex ESD
HerkomstNederland
AanleveringTegels
VerwerkingLoose lay, Gelijmd
DessinPatroon
SoortVinyl

Productomschrijving

Forbo Colorex is een innovatief, hoogwaardig vloersysteem voor veeleisende ruimtes, als ESD-ruimtes, cleanrooms, laboratoria, datacentra en operatiekamers waar elektrostatische ladingen ongewenst zijn en zelfs een cruciaal punt zijn. Forbo Colorex heeft een lange levensduur en een continue hoge kwaliteit, ongeacht hoe steng en specifiek de functionele eisen ook zijn. Colorex is een vloerensysteem dat geschikt voor het zwaarste gebruik.

De indicatieprijs is per m².

Toepassingsmogelijkheden Forbo Colorex

  • Colorex gelijmd op de vloer, bestand tegen zware en intensieve belasting, lassen vereist voor toepassing in cleanrooms, tegels krimpen niet dus de naden zullen nooit opengaan.
  • Colorex bovenop een verhoogde vloer, heeft een extreem lage uitstoot aan schadelijke stoffen en een zeer hoge dichtheid, geschikt om te perforeren voor het doorlaten van luchtstromen waarbij het uniek is dat de uitstraling van de vloer behouden blijft.
  • Colorex als loslegtegel, een oplossing voor elk vloerprobleem. Snel en moeiteloos te installeren en direct te belopen. Vocht wordt afgevoerd middels een honinggraatstructuur aan de onderzijde en de tegels worden onzichtbaar verbonden middels een uniek zwaluwstaartsysteem.

Eigenschappen Forbo Colorex

  • Voldoet aan alle hoogste eisen en normen voor ESD-ruimtes en cleanroom, levenslang veiligheidsgarantie.
  • De tegels zijn makkelijk en snel te installeren in elke ruimte. Minder snijverlies dan traditionele vloeren in banen.
  • Levenslange garantie van geleiding zodat er geen elektrostatische oplading kan ontstaan, ongeacht de luchtvochtigheid en omgevingstempratuur.
  • Volledig gesloten oppervlaktestructuur waardoor het makkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Uitstekende weerstand tegen chemicaliën en andere eventueel schadelijke substanties.
  • Zeer geschikt voor zware industriële belasting als vorkheftrucks en zware stellages. Door een speciaal productieproces is de belastbaarheid van Colorex zeer hoog.
  • Colorex bestaat voor 15% uit gerecycled materiaal. Milieubeleid is een van de Forbo kernwaardes. Continue wordt er gewerkt aan vergaande verbeteringen op het gebied van hergebruik, reductie en recycling.

Over Forbo

Forbo Flooring produceert sinds 1928 en levert wereldwijd vloerbedekkingen, zoals linoleum en marmoleum, voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo is wereldleider in linoleum, dat zowel wordt verkocht op rol als in modulaire tegelformaten. Meer dan 90% van de vloeren, produceert Forbo in Nederland. De Coralfabriek staat in Krommenie, de Novilonfabriek in Coevorden en de linoleumfabriek in Assendelft.

Meer producten van Forbo Flooring