HomeForbo FlooringForbo Flooring Nuway Connect entreesysteem schoonloopsysteem

Forbo Flooring Nuway Connect entreesysteem schoonloopsysteem

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkForbo Flooring
ModelNuway Connect entreesysteem
HerkomstNederland
SoortSchoonloopmatten, Entreematten
DessinUni
ToepassingBinnen, Outdoor

Productomschrijving

Forbo Nuway Connect is een oprolbaar entreesysteem dat moeiteloos en snel op locatie op maat te maken is, waardoor het uitermate geschikt is voor entreematten in elke gewenste maat en vorm. Toe te passen zowel binnen als buiten | outdoor van elk gebouw of ruimte, van kantoorgebouw tot winkelruimte. Dankzij een ruime keuze aan borstelinlages is het systeem in te zetten voor verschillende doeleinden. Zo zijn er borstelinlages om grof vuil te verwijderen en rubber inlages voor extra vochtopname.

Inlages voor verschillende doeleinden

De verschillende soorten inlages kunnen onderling met elkaar gecombineerd worden om zo het een schoonloopsysteem samen te stellen dat geheel voldoet aan de wensen en behoeften van de gebruikers of ruimte. Alle inlages zijn bij slijtage of indien gewenst gemakkelijk en snel te vervangen wat de levensduur van het Forbo Nuway Connect schoonloopsysteem ten goede komt.

  • 4-Rij borstelharen – voor het verwijderen van grove vuildeeltjes.
  • Ultragrip Rubber - voor binnen en buiten. Door de unieke textuur is het vanuit alle richtingen antislip.
  • Coral Classic - Voor het opnemen van vocht en fijne vuildeeltjes. Alleen geschikt voor binnen. Coral Classic inlage verwijdert vocht van schoenzolen waardoor uitglijden wordt voorkomen en het een belangrijke bijdrage levert aan de veiligheid. Het kleurenpalet van 6 makkelijk toe te passen kleuren maakt het mogelijk om de kleur van de binnenmat aan te passen aan de buitenmat. 

2 soorten van constructies

  • Open gewerkte constructie – Verzamelt vuil via de openingen in de mat. Makkelijk oprolbaar en daardoor eenvoudig schoon te houden.
  • Gesloten constructie – Extra goede vuilopname doordat het totale oppervlak van de schraapstrips groter is. Het vuil wordt in de mat zelf verzameld en kan er zonder enige moeite en inspanning vanaf geborsteld worden.

Nuway Connect past vrijwel altijd

De Nuway Connect is leverbaar in 3 verschillende hoogtes waardoor het vrijwel in elke matput toe te passen is in zowel een open als gesloten constructie.

  • In 10 mm – aluminium schraper is zichtbaar
  • In 17 mm – aluminium schraper is ten dele zichtbaar
  • In 22 mm – aluminium schraper is vrijwel niet zichtbaar

Meer producten van Forbo Flooring