HomeForbo Flooring

Forbo Flooring

Forbo Flooring produceert sinds 1928 en Forbo is inmiddels wereldwijd een gevestigde merknaam als fabrikant van hoogwaardige en duurzame vloeren voor de project- en consumentenmarkt. De vloeren fabrikant uit Nederland staat bekend om haar topkwaliteit in linoleum vloeren, marmoleum vloeren, vinyl vloeren en Coral schoonloopmatten en -systemen.

Lees meer

1 / 1

Meer dan 90% van de productie van de vloeren van Forbo Flooring zijn Made in Holland en vindt plaats in eigen fabrieken die gevestigd zijn in onder andere Krommenie, Assendelft en Coevorden. Voordeel hiervan is dat het productieproces op de voet gevolgd kan worden en u verzekerd bent van een Forbo vloer waar u lang van kunt genieten! 

Vloeren voor ieder gebouw, kantoorruimte of openbare omgeving

De vloeren van Forbo Flooring bieden voor elke ruimte een vloeroplossing. Belangrijke en essentiële factoren hiervoor zijn:

  • Sfeer
  • Hoog comfort
  • Veiligheid
  • Hygiëne
  • Goede prestaties op het gebied van akoestiek.

Allemaal elementen die zeer serieus worden genomen en ieder onderdeel zijn van Forbo vloeren. Hierdoor kunnen mensen op een gezonde, veilige en prettige manier met elkaar werken en verblijven. In elke omgeving en ruimte, zoals: kantoren, openbare gebouwen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, industriegebouwen, onderwijsinstellingen, hotels en sportaccommodaties. 

Duurzaamheid en circulariteit

Duurzaamheid en circulariteit zijn verweven in het bedrijfsprofiel van Forbo Flooring. De gezondheid en welzijn van mensen staan altijd centraal. Dit uit zich op voortdurende innovatie van duurzame productieprocessen tot het gebruik van circulaire materialen en grondstoffen. Gebruikt materiaal wordt bijvoorbeeld verwerkt in de productie van nieuwe producten. Daarnaast worden alle vloeren geproduceerd in milieuvriendelijke en schone fabrieken waar volledig gebruik wordt gemaakt van 100% groene energie wat klimaatsverandering tegengaat. De milieuprestaties worden op een continu basis gemeten door onafhankelijke partijen. Hiervoor zijn EPD en LCA gegevens ter beschikking. 

Meer informatie of advies over Forbo? 

Heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste Forbo vloer voor uw project of kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 088 650 1234. Onze expert projectstoffering, Harry Buscher, staat u graag te woord. 
Wij geven u graag professioneel en onafhankelijk advies over alle mogelijkheden. Ook bent u tijdens kantooruren welkom voor een bezoek aan één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam. In beide van onze vestigingen beschikken wij over een groot stalenatelier waar u alle Forbo vloeren van Forbo Flooring uit onze collectie kunt komen zien en voelen. 

Series