HomeForbo FlooringCoralForbo Flooring Coral Grip schoonloopmat

Forbo Flooring Coral Grip schoonloopmat

Verkoop vanaf € 136,- 

Lease vanaf € 2,18 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 136,-
Lease per maand vanaf€ 2,18

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkForbo Flooring
ModelCoral Grip
HerkomstNederland
SoortEntreematten
DessinUni, Eigen ontwerp
ToepassingBinnen, Outdoor
DuurzaamNee

Productomschrijving

De Forbo Coral Grip is een van de dessins uit de collectie van de Coral Forbo schoonloopsystemen, ontwikkeld om er voor te zorgen dat vuil en vocht niet van buiten naar binnen meegenomen wordt en daarnaast garant staat voor behoud van een schone, slipvrije en mooie vloer.

Testen van TUV Rheinland hebben uitgewezen dat maar liefst 94% van het vuil en vocht buiten wordt gehouden door gebruik van een Forbo Coral schoonloopmat van slechts 6 meter! De Coral collectie biedt een ruime keuze aan mooie dessins wat de toepasbaarheid en integratie van een schoonlooproute in elk interieur en ruimte mogelijk maakt. Aangetoond is dat gebruik van enkel een schoonloopmat bij de entree niet afdoende is en effectief genoeg is.

De Coral Grip is leverbaar in een HD versie wat staat voor Heavy Duty gebruik en een MD versie voor wat minder zwaar gebruik. De Coral Grip HD is voorzien van een speciaal anti -slipgranulaat waardoor de mat maximale bescherming biedt tegen uitglijden, zelfs bij installatie op een helling. Standaard is de Forbo Coral Grip leverbaar zonder rug, maar er is tevens de mogelijkheid van levering met rug wat waterdicht maakt en de mat zowel voor binnen als buiten gebruik geschikt wordt. Beide versies zijn beschikbaar in 7 standaardkleuren.

De indicatieprijs is per m².

Kenmerken Forbo schoonloopmat Coral Grip

  • Aanlevering op rol, lengte x breedte: 10 mtr x 127 ⁄ 122 cm
  • Aanlevering mat, lengte x breedte: 60 cm x 90 cm
  • Poolgewicht: op aanvraag
  • Totaal gewicht: op aanvraag
  • Totaal dikte: 11 - 17 mm
  • Brandveiligheid: BflS1
  • LRV: 2%
  • Kleuren: 7
  • Classificatie: zwaar commercieel gebruik, 33⁄34

Over Forbo

Forbo is opgericht in 1928 en is uitgegroeid tot wereldleider en een begrip in linoleum en vloerbedekkingen voor de projecten- en consumentenmarkt. Het overgrote deel van de productie en ontwerp van de collectie vind plaats in Nederland. Forbo wil bijdragen aan behoud en bescherming van milieu en daarnaast zorgdragen voor een gezonde werkomgeving en woonplek. Continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken en producten.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Forbo.

Meer producten van Forbo Flooring