HomeForbo FlooringCoralForbo Flooring Coral Logo schoonloopmat

Forbo Flooring Coral Logo schoonloopmat

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkForbo Flooring
ModelCoral Logo
HerkomstNederland
SoortSchoonloopmatten
DessinPatroon, Eigen ontwerp
ToepassingBinnen

Productomschrijving

De Forbo Coral Logo is een van de dessins uit de collectie van de Coral Forbo schoonloopsystemen, ontwikkeld om er voor te zorgen dat vuil en vocht niet van buiten naar binnen meegenomen wordt en daarnaast garant staat voor behoud van een schone, slipvrije en mooie vloer.

Testen van TUV Rheinland hebben uitgewezen dat maar liefst 94% van het vuil en vocht buiten wordt gehouden door gebruik van een Forbo Coral schoonloopmat van slechts 6 meter! De Coral collectie biedt een ruime keuze aan mooie dessins wat de toepasbaarheid en integratie van een schoonlooproute in elk interieur en ruimte mogelijk maakt. Aangetoond is dat gebruik van enkel een schoonloopmat bij de entree niet afdoende is en effectief genoeg is.

Met de Forbo Coral Logo bestaat de mogelijkheid om een bedrijfslogo of huisstijl te verwerken in een schoonloopmat en zo een onvergetelijke en unieke eerste indruk achter te laten bij betreding van elke individuele bezoeker. Vanzelfsprekend voldoet ook deze mat aan dezelfde normen als de overige dessins uit de Forbo Coral collectie. Afhankelijk van kleurkeuze en de complexiteit van het desbetreffende logo kan er een keuze gemaakt worden voor een gesneden of geprinte logomat.

Kenmerken Forbo schoonloopmat Coral Logo

  • Poolgewicht: 1200 gr per m²
  • Totaal gewicht: 4000 gr per m²
  • Totaal dikte: 11 - 17 mm
  • Brandveiligheid: BflS1
  • LRV: 2%
  • Kleuren: op aanvraag
  • Classificatie: zwaar commercieel gebruik, 33 ⁄ 34

Over Forbo

Forbo is opgericht in 1928 en is uitgegroeid tot wereldleider en een begrip in linoleum en vloerbedekkingen voor de projecten- en consumentenmarkt. Het overgrote deel van de productie en ontwerp van de collectie vind plaats in Nederland. Forbo wil bijdragen aan behoud en bescherming van milieu en daarnaast zorgdragen voor een gezonde werkomgeving en woonplek. Continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken en producten.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Forbo.

Meer producten van Forbo Flooring