HomeForbo FlooringCoralForbo Flooring Coral Welcome schoonloopmat

Forbo Flooring Coral Welcome schoonloopmat

Verkoop vanaf € 69,- 

Lease vanaf € 1,11 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 69,-
Lease per maand vanaf€ 1,11

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkForbo Flooring
ModelCoral Welcome
HerkomstNederland
SoortSchoonloopmatten
DessinPatroon
ToepassingBinnen
DuurzaamJa

Productomschrijving

De Forbo Coral Welcome is een van de dessins uit de collectie van de Coral Forbo schoonloopsystemen, ontwikkeld om er voor te zorgen dat vuil en vocht niet van buiten naar binnen meegenomen wordt en daarnaast garant staat voor behoud van een schone, slipvrije en mooie vloer.

Testen van TUV Rheinland hebben uitgewezen dat maar liefst 94% van het vuil en vocht buiten wordt gehouden door gebruik van een Forbo Coral schoonloopmat van slechts 6 meter! De Coral collectie biedt een ruime keuze aan mooie dessins wat de toepasbaarheid en integratie van een schoonlooproute in elk interieur en ruimte mogelijk maakt. Aangetoond is dat gebruik van enkel een schoonloopmat bij de entree niet afdoende is en effectief genoeg is.

De Coral Welcome is vervaardigd van Econyl® garens en het tuft doek is gemaakt van gerecyclede PET flessen. De productie vindt plaats in een geavanceerde fabriek waar het gehele proces van begin tot eind vrijwel geen afval kent. Dit maakt de Forbo Coral Welcome een uiterst milieu-bewuste en verantwoorde keuze en heeft als enige schoonloopmat ter wereld een BRE A rating verkregen voor haar uitzonderlijke duurzaamheid!. De Coral Welcome laat een onmiskenbare indruk achter door het aanbod in moderne en stijlvolle kleuren met lineair patroon in combinatie met de luxe uitstraling door de hoge poolstructuur.

De indicatieprijs is per m².

Kenmerken Forbo schoonloopmat Coral Welcome

  • Samenstelling: 100% gerecycled Econyl® garen
  • Aanlevering op rol, lengte x breedte: 27,5 mtr x 205 cm
  • Aanlevering mat, lengte x breedte: 105 cm x 155 cm
  • Poolgewicht: 870 gr per m²
  • Totaal gewicht: 3400 gr per m²
  • Totaal dikte: 8,5 mm
  • Brandveiligheid: BflS1
  • LRV: 2%
  • Kleuren: 8
  • Classificatie: zwaar commercieel gebruik, 33/34

Over Forbo

Forbo is opgericht in 1928 en is uitgegroeid tot wereldleider en een begrip in linoleum en vloerbedekkingen voor de projecten- en consumentenmarkt. Het overgrote deel van de productie en ontwerp van de collectie vind plaats in Nederland. Forbo wil bijdragen aan behoud en bescherming van milieu en daarnaast zorgdragen voor een gezonde werkomgeving en woonplek. Continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken en producten.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Forbo.

Meer producten van Forbo Flooring