HomeForbo FlooringForbo Flooring Identity Geprint Vinyl eigen ontwerp

Forbo Flooring Identity Geprint Vinyl eigen ontwerp

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkForbo Flooring
ModelIdentity Geprint Vinyl
HerkomstNederland
SoortVinyl
AanleveringVrije vorm
DessinGeprint, Eigen ontwerp

Productomschrijving

Met Forbo Identity, digitaal geprint vinyl, zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Een unieke vloer in uw kantoor of bedrijfsruimte vloer is met digitaal geprint vinyl makkelijk realiseerbaar. Al mogelijk vanaf 24m²! Vrijwel elk eigen idee of ontwerp kan aangeleverd worden. Een landkaart, een luchtfoto, landschap of een andere mooie afbeelding of illustratie , alles is mogelijk.

Forbo Identity is qua kwaliteit vergelijkbaar met Forbo Eternal wood. De 0,7 mm dikke toplaag zorgt ervoor dat de vloer extra lang mooi blijft. En u bestelt al een persoonlijke vloer vanaf 24 m²!

Over Forbo

Forbo is opgericht in 1928 en is uitgegroeid tot wereldleider en een begrip in linoleum en vloerbedekkingen voor de projecten- en consumentenmarkt. Het overgrote deel van de productie en ontwerp van de collectie vind plaats in Nederland. Forbo wil bijdragen aan behoud en bescherming van milieu en daarnaast zorgdragen voor een gezonde werkomgeving en woonplek. Continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken en producten.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Forbo.

Meer producten van Forbo Flooring