HomeForbo FlooringForbo Flooring Linoleum Bulletin Board Shape

Forbo Flooring Linoleum Bulletin Board Shape

Verkoop vanaf € 91,- 

Lease vanaf € 1,46 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 91,-
Lease per maand vanaf€ 1,46

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkForbo Flooring
ModelLinoleum Bulletin Board Shape
HerkomstNederland
SoortLinoleum
AanleveringBanen
VerwerkingGelijmd
DessinUni
DuurzaamJa

Productomschrijving

Forbo Linoleum Bulletin Board is het ultieme materiaal voor memoborden en andere oppervlaktes waar informatie en boodschappen uitgewisseld en tentoongesteld worden. Een duurzame en verantwoorde keuze, vervaardigd van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Nieuw is de Linoleum Bulletin Board in een 6-hoekige vorm, ook wel hexagon genoemd.

De indicatieprijs is per m².

De Forbo Linoleum Bulletin Board Shape, biedt de mogelijkheid om makkelijk en snel een functionele, praktische en unieke wanddecoratie te maken. Levering is inclusief ophangsysteem. Forbo Bulletin Board heeft de speciale eigenschap dat het zijn grip behoud en niet verkruimelt zoals traditionele memo- en prikborden. Gaatjes sluiten zich na verwijdering van punaises. Een andere eigenschap is de hoge mate van hygiënsche waarde (trekt geen stof aan en bacterieremmend) waardoor het een geschikte keuze is voor gezondheidsinstellingen en schoollokalen.

Over Forbo

Forbo is opgericht in 1928 en is uitgegroeid tot wereldleider en een begrip in linoleum en vloerbedekkingen voor de projecten- en consumentenmarkt. Het overgrote deel van de productie en ontwerp van de collectie vind plaats in Nederland. Forbo wil bijdragen aan behoud en bescherming van milieu en daarnaast zorgdragen voor een gezonde werkomgeving en woonplek. Continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken en producten.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Forbo.

Meer producten van Forbo Flooring