HomeForbo FlooringTesseraForbo Flooring Tessera tapijtplanken

Forbo Flooring Tessera tapijtplanken

Verkoop vanaf € 35,- 

Lease vanaf € 0,56 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 35,-
Lease per maand vanaf€ 0,56

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkForbo Flooring
ModelTessera tapijtplanken
HerkomstNederland
SoortStroken
StructuurBouclé
DessinUni, Patroon
DuurzaamJa

Productomschrijving

Forbo Tessera tapijtplanken zijn een aanvulling op de Tessera tapijttegel collectie en bieden u de mogelijkheid om moeiteloos nog meer unieke vloerdesigns voor uw kantoorgebouw of kantoorruimtes te creëren. De tapijtplanken zijn beschikbaar in 2 formaten, te weten 100 x 25 cm en 100 x 20 cm. 

De indicatieprijs is per m².

Forbo Tessera tapijtplanken, de dessins

  • Layout & Outline planks

Leverbaar in een assortiment van 18 hedendaagse en moderne uni kleuren. Een uitermate geschikte keuze om elke kantoorruimte met zijn eigen functionaliteit ook een eigen identiteit te geven. Dit dessin is ook leverbaar in Tessera tapijttegels van 50 x 50 cm.

  • Seagrass

Wordt gekenmerkt door een lineair patroon met zachte lijnen in 12 natuurlijke grastinten van licht tot donker. Het kleurenpallet is rustgevend en zeer geschikt om toe te passen in een interieur met natuurlijke materialen als bijvoorbeeld hout. 

  • In-touch

Leverbaar in 10 rustige kleuren in lijnen die langs de breedte kant van de tapijtstrook lopen in een subtiel gelinieerd patroon in plaats van in de lengte richting. Dit is redelijk uniek te noemen. Heeft u problemen met de akoestiek op uw kantoor? Dan zijn Tessera In-Touch tapijtplanken een uitstekende keuze. Met een akoestisch waarde van maar liefst 27dB beperkt u de geluidsoverdracht tot een minimum. Dit dessin is ook leverbaar in Tessera tapijttegels van 50 x 50 cm.

Wilt u een EPD opvragen van één van deze dessins? Neem dan contact op met onze experts voor een EPD van de Tessera tapijtplanken naar uw keuze. 

Een slimme vloerkeuze met fiscaal voordeel

Kiest u Forbo Tessera tapijtplanken dan kan dit u een aanzienlijk fiscaal voordeel opleveren via de MIA/VAMIL-regeling. Een voordeelregeling voor bedrijven om geld terug te ontvangen op investeringen die een positief effect hebben op het milieu, klik hier om meer te lezen over deze aantrekkelijke fiscale duurzaamheidsregeling voor bedrijven. U vindt het VAMIL document ook terug in het downloadmenu.

Afmetingen (lengte x breedte) 

  • Tessera Layout & Outline planks 100 x 25 cm
  • Tessera Seagrass 100 x 20 cm
  • Tessera In-touch 100 x 25 cm

Meer producten van Forbo Flooring