HomeGlimakraGlimakra Alp vloerscherm

Glimakra Alp vloerscherm

Verkoop vanaf € 1.528,- 

Lease vanaf € 24,52 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.528,-
Lease per maand vanaf€ 24,52

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkGlimakra
ModelAlp vloerscherm
OntwerperTim Alpen
HerkomstZweden
SoortAkoestische wanden
Soort wandenDividers staand, Vrijstaande wanden

Productomschrijving

De Glimakra Alp is een vloerscherm waarvan de dunne hoek in het design is geïnspireerd op een papieren vel wat over een waslijn is gehangen. Het holle design van de Alp geeft de mogelijkheid om de verschillende vloerschermen in elkaar te schuiven, hiermee is zelf te bepalen hoe veel akoestische demping er nodig is.

Het vloerscherm bestaat uit 15 mm geluidsabsorberend polyether welke aan beide zijden van een 6 mm dik MDF bord is gelijmd. Hierover komt de stoffen bekleding. Het frame is van hout. Mogelijke extra opties zijn het toevoegen van een schrijfbord, een pennenhouder en een wisser. De Glimakra Alp is 100% recyclebaar.

Kenmerken Glimakra Alp akoestisch vloerscherm

  • In elkaar schuifbaar voor meer akoestische demping en om gemakkelijk op te bergen
  • 30 mm geluidsabsorberend polyether
  • 100% recyclebaar
  • Ontworpen door: Tim Alpen

Afmetingen Glimakra Alp akoestisch scherm

  • Diepte: 340 / 400 / 460 cm
  • Hoogte: 1100 / 1450 / 1800 cm
  • Breedte: 1180 cm

Over Glimakra

Glimakra brengt, sinds de start van het bedrijf in 1948 het beste in hout naar voren. De belangrijkste kenmerken van Glimakra zijn de goede kwaliteit in akoestiek, strakke Scandinavische designs en een hoge flexibiliteit. De akoestische panelen van Glimakra of Sweden zijn de belangrijkste producten en de specialiteit van Glimakra, om de kwaliteit van de producten te waarborgen werken alle designers samen in één gebouw.

Met de klanten van Glimakra als grootste focus, wordt er grote waarde gehecht aan een zo klein mogelijke impact op het milieu. Ook zijn de producten tijdloos en hebben een hoge kwaliteit, hierdoor kunnen de producten voor lange tijd worden gebruikt. Door het gebruik van pure producten wordt het recyclen van de modellen gemakkelijker. Daarnaast worden er leveranciers in de buurt gekozen, om de milieuvervuiling van het transport zo minimaal mogelijk te houden.

Glimakra heeft een ISO 14001 en ISO 9001 certificaten. De meeste producten worden gelabeld met Möbelfakta, dit is een kenmerk wat alleen toegewezen wordt wanneer er sprake is van een hoge kwaliteit.