Glimakra Limbus Poef

Verkoop vanaf € 524,- 

Lease vanaf € 8,41 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 524,-
Lease per maand vanaf€ 8,41

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkGlimakra
ModelLimbus Poef
OntwerperTeam Glimakra
HerkomstZweden
SoortPoef
ZithoogteVast
OnderstelOverig

Productomschrijving

De Glimakra Limbus Pouf is een geluidsabsorberende poef. De poef is tevens een extra opbergmogelijkheid en is gemakkelijk te openen. Dit model is gemakkelijk te plaatsen in grote ruimtes voor een korte pauze of een spontane meeting. De poef past bij de banken van Limbus, maar kan ook prima op zichzelf staan in een ruimte.

Andere producten uit de Limbus collectie zijn: Limbus Concept, Limbus Desk Up Screen, Limbus Floor, Limbus Phone Booth, Limbus Phone Hood, Limbus Reception, Limbus Sit, Limbus Sound Baffle, Limbus Sound Panel en de Limbus Wall.

De producten van Glimakra Limbus is 100% recyclebaar.

Kenmerken Glimakra Limbus poef

  • Grote collectie aan Limbus producten
  • 100% recyclebaar
  • Ontworpen door: Team Glimakra

Afmetingen Glimakra Limbus poef

  • 400/800 x 400/800 x 450 cm

Over Glimakra

Glimakra brengt, sinds de start van het bedrijf in 1948 het beste in hout naar voren. De belangrijkste kenmerken van Glimakra zijn de goede kwaliteit in akoestiek, strakke Scandinavische designs en een hoge flexibiliteit. De akoestische panelen van Glimakra of Sweden zijn de belangrijkste producten en de specialiteit van Glimakra, om de kwaliteit van de producten te waarborgen werken alle designers samen in één gebouw.

Met de klanten van Glimakra als grootste focus, wordt er grote waarde gehecht aan een zo klein mogelijke impact op het milieu. Ook zijn de producten tijdloos en hebben een hoge kwaliteit, hierdoor kunnen de producten voor lange tijd worden gebruikt. Door het gebruik van pure producten wordt het recyclen van de modellen gemakkelijker. Daarnaast worden er leveranciers in de buurt gekozen, om de milieuvervuiling van het transport zo minimaal mogelijk te houden.

Glimakra heeft een ISO 14001 en ISO 9001 certificaten. De meeste producten worden gelabeld met Möbelfakta, dit is een kenmerk wat alleen toegewezen wordt wanneer er sprake is van een hoge kwaliteit.