Glimakra - Limbus

Glimakra is een Zweeds merk dat kantoormeubilair en akoestische wanden produceert. Hiervoor wordt enkel gewerkt met het allerbeste beste hout. Glimakra zet goede ontwerpen neer, levert hoge kwaliteit producten en belast het milieu zo min mogelijk. 

Lees meer
 • Glimakra Limbus Concept productfoto
  Glimakra Limbus Concept Akoestische werkplekVanaf € 1.610,-
 • Glimakra Limbus Panels productfoto
  Glimakra Limbus Panels Akoestische panelenVanaf € 341,-
 • Glimakra Limbus Phone productfoto
  Glimakra Limbus Phone akoestisch telefooncelVanaf € 2.804,-
 • Glimakra Limbus poef
  Glimakra Limbus PoefVanaf € 524,-

De thuisbasis van akoestisch design 

In de fabriek wordt vakmanschap op natuurlijke wijze overgedragen tussen verschillende generaties. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een waardig designermerk, gespecialiseerd in het produceren van allerlei soorten meubilair met als hoofdbestanddeel hout. Het merk is gecertifieerd voor zowel milieu als kwaliteit. Ze noemen zichzelf ook wel de thuisbasis van akoestisch design. 

In het prachtige dorp Glimåkra, het hart van hun ontwerp en productie, is het designmerk ontstaan. Al sinds de start in 1948 is het de specialiteit om het beste uit hout te produceren. Tegenwoordig is een akoestisch ontwerp de hoofdactiviteit van Glimakra in Zweden. Om esthetische en technische kwaliteit te garanderen, werken de ontwerpers en meubelmakers nauw samen. Alleen zo kan het merk zijn ultieme ontwerp tot een hoger level tillen. Het is werkelijk een lust voor het oog en het oor.  

De klant centraal 

Met de klant in het vizier streeft het bedrijf ernaar om zo min mogelijk impact te maken op het milieu en daardoor zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Zo gebruikt Glimakra 100% zonne-energie bij de productie. De producten zijn van eersteklas kwaliteit en hebben een tijdloos design. Er worden zoveel mogelijk schone, ongemengde materialen gebruikt. Die materialen worden na gebruik op verantwoorde wijze gerecycled of afgevoerd. Om het milieu verder te beschermen, kiest Glimakra voor leveranciers in de directe omgeving, waardoor transportafstanden worden verkleind.  

Glimakra is milieu- en kwaliteit gecertificeerd volgens ISO 14001- en ISO 9001-normering. Daarnaast is het design merk FSC-gecertificeerd.  

Producten van Glimakra 

 • Prikborden 

 • Akoestische wanden 

 • Tafels 

 • Zitmeubilair 

 • Werkcabines 

 • Tafelschermen  

Meer informatie? 

Wilt u meer informatie over Glimakra meubilair en akoestische wanden? Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of mail naar info@deprojectinrichter.com.  

Series