Humanscale

Sinds 1983 is Humanscale producent van kwalitatief hoogwaardige en visueel aantrekkelijke, innovatieve ergonomische oplossingen en kantooraccessoires voor een comfortabele en ideale werkplek. De collectie omvat onder andere kabelmanagementproducten, monitorarmen en zit-/sta oplossingen. Inmiddels kan Humanscale zich schalen onder de grote merken in de wereld van innovatieve kantooroplossingen en behoort tot de grote marktleiders.

Lees meer

1 / 1

De doelstelling van Humanscale is om high-performance hulpmiddelen en kantoormeubilair te ontwikkelen die functionele en ergonomische problemen zo eenvoudig en elegant mogelijk oplossen. Op een manier dat de producten zich geheel aanpassen naar de wensen en behoeften van de individuele gebruiker en niet dat de gebruiker zich moet aanpassen aan het product.

Design Awards

Sinds de oprichting in 1983 heeft Humanscale menig prestigieuze design- en innovatieprijzen voor producten uit haar collectie mogen ontvangen. Waaronder:

  • De IDEA prijs, de International Design Excellence Award, die uitgereikt wordt door IDSA, de Industrial Designers Society of America.
  • Ook in Hollywood bleef de schoonheid van Humanscale producten niet onopgemerkt. Zo zijn er mooie ontwerpen van Humanscale terug te vinden op de sets van populaire tv-shows en films, waaronder The Newsroom, 24, The Bourne Ultimatum, Mission Impossible III en Mr. & Mrs. Smith.

Duurzame kantoormeubelen

Duurzaamheid en het beperken van de impact op het milieu zijn twee belangrijke factoren die Humanscale zeer serieus neemt bij de ontwikkeling van haar producten. Zowel bij het maken van de keuzes van technologische processen als bij het gebruik van materialen en grondstoffen. Het grootste deel van de collectie draagt bij aan de LEED vereisten. Daarnaast zijn de meeste van de producten gecertificeerd door SCS Global Services met GREENGUARD en / of één van BIFMA's certificatieprogramma's voor meubels. Humanscale is een uitstekende keuze bij duurzame projectinrichting. 

Meer informatie over Humanscale?

Wilt u meer informatie over Humanscale kantooraccessoires neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op, op telefoonnummer 088 650 1234 of via email via  ons infoformulier . Uiteraard kunt u ook Humanscale producten komen bekijken in een van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam.

Series