HomeInterfloorInterfloor Briljant projectvinyl

Interfloor Briljant projectvinyl

Verkoop vanaf € 21,- 

Lease vanaf € 0,34 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 21,-
Lease per maand vanaf€ 0,34

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkInterfloor
ModelBriljant
HerkomstNederland
SoortVinyl
AanleveringBanen
VerwerkingGelijmd
DessinPatroon
DuurzaamNee

Productomschrijving

Interfloor Briljant vinyl is geschikt voor normaal industrieel gebruik en zwaar projectgebruik. Uitermate duurzaam, slijtvast en hygiënisch.Door toevoeging van harde PVC chips , mechanische embossing en de ultra dikke slijtlaag heeft de Interfloor Briljant uitmuntende producteigenschappen volgens de EN653 richtlijnen. Ook is het een zeer veilige vloer door haar hoge antislipweerstand. De speciale Hyperguard toplaag beschermt de vloer tegen vlekken en vuil en geeft een mooi zijdeglans effect.

De indicatieprijs is per m².

Kenmerken Interfloor projectvinyl Briljant

 • Aanlevering: rol breedte 400 cm
 • Samenstelling: compact en vol synthetisch met glasvlies tussenlaag
 • Dikte slijtlaag: ca. 0,60 mm
 • Totale dikte: ca. 2,0 mm
 • Extra eigenschap slijtlaag: extra Hyperguard en PU topfinish
 • Totaal gewicht: 2050 gr ⁄m ²
 • Geluidsisolatie: circa 7dB
 • Slipweerstand: R10
 • Brandklasse: BflS1 mits geheel verlijmd
 • Classificatie: 33-42-
 • Kleuren: 11
 • Eigenschappen: geschikt voor zwenkwielen (mits geheel verlijmd), antistatisch, vochtbestendig en geluiddempend.

Over Interfloor

Interfloor dateert van begin 1800 en heeft jarenlange expertise opgebouwd in de productie van vloerbedekking. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaand Nederlandse leverancier van kwalitatief hoogwaardig en aantrekkelijk geprijsd tapijt en vinyl voor zowel de consumenten- als projectmarkt. Exclusief voor de Nederlandse projectmarkt wordt via een groot aantal vakbekwame adviseurs en professionele projectinrichting bedrijven producten onder de merknaam Interfloor Tapijt Vinyl Project gedistribueerd. Voortdurend is het team bezig om door toepassing en ontwikkeling van nieuwe technieken te voldoen aan de wensen en hoge eisen van de gebruikers. Factoren als mate van comfort en veiligheid naast, brandveiligheid, slijtage, onderhoudsgemak en kleurechtheid. Ter garantie van dat alle Interfloor tapijt en vinyl op milieuverantwoorde wijze geproduceerd zijn ondergaan alle producten een grondige eindcontrole, waaronder die van de Stichting Promotie en Informatie Tapijt (S.P.I.T.) EN 1307 en EN 685. Daarnaast zijn alle projecttapijten gecertificeerd met een Prodis licentie, volgens de Europese norm EN 1307/154041 en worden alle vinylkwaliteiten getest volgens de EN 653/685 standaard.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Interfloor.