Interfloor Weave Nature

Verkoop vanaf € 23,30 

Lease vanaf € 0,37 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 23,30
Lease per maand vanaf€ 0,37

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkInterfloor
ModelWeave Nature
HerkomstNederland

Productomschrijving

Het Interfloor Weave Nature projecttapijt heeft een moderne en tijdloze uitstraling vanwege de strakke lijnen die in het design zichtbaar zijn. De vloerbekleding is leverbaar in diverse aardse kleuren en past daarmee perfect in diverse interieurs. Wie houdt nou niet van tijdloze toepasbaarheid?

Creëer een huiselijke sfeer op kantoor

De Interfloor Weave Nature vloerbedekking is erg geschikt om toe te passen in kantoorruimtes. Zo is het tapijt bijvoorbeeld ideaal te gebruiken als trapbekleding en is het gebruik van zwenkwielen ook geen probleem.

Door tapijt te integreren in het interieur van uw kantoorruimte, creëert u een huiselijke sfeer op kantoor. Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat werknemers productiever worden en creatiever te werk gaan indien zij zich ergens thuis voelen. Het Weave Nature tapijt is geschikt om hierin een waardevolle bijdrage te leveren.

Eigenschappen van Interfloor Weave Nature

 • Het geweven Weave Nature tapijt van Interfloor heeft een moderne, industriële en tijdloze uitstraling.
 • De Interfloor Weave Nature vloerbekleding is ideaal om toe te passen in bedrijfs- en kantoorruimtes.
 • Creëer een warme en huiselijke sfeer op kantoor door het Weave Nature tapijt toe te passen in de werkomgeving.
 • Leverbaar in diverse aardse kleuren: een breed scala aan bruin-, geel-, grijs-, naturel-, wit- en zwarttinten. 
 • Ontworpen met een innovatieve printtechnologie.
 • Het Interfloor Weave Nature tapijt heeft een hoge akoestische waarde (>20dB); dit betekent dat geluid geabsorbeerd wordt en de akoestiek in de ruimte daardoor verbetert.
 • Geschikt als trapbekleding.
 • Bestand tegen intensief gebruik van zwenkwielen.
 • Brandvertragend.
 • Geschikt voor vloeren met vloerverwarming.
 • Voldoet aan de Europese kwaliteitscriteria.
 • Leverbaar op 400 en 500 cm breed.

Over Interfloor

Met een inmiddels grote hoeveelheid aan opgebouwde kennis, is Interfloor sinds 1828 specialist op het gebied van vloerbekleding. Vanwege de opgebouwde ervaring onderscheiden zij zich met innovatieve en hoogwaardige technologische technieken die worden toegepast tijdens het productieproces. Dit komt ook terug in de productie van Interfloor Weave Nature.

Onze services

Bij deprojectinrichter begrijpen wij dat er veel komt kijken bij het onderhouden van uw interieur. Daarom staan wij graag voor u klaar met verschillende diensten. Zo is het schoonhouden van de stoffering op kantoor minstens net zo belangrijk als het schoonhouden van de kantoormeubelen zelf. U kunt bij ons terecht voor onderhoudsadvies hiervoor en met onze dpi-services ontnemen wij u alle zorgen over de reiniging. Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u door naar onze website.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in Interfloor Weave Nature of de services van deprojectinrichter? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@deprojectinrichter.com of bel naar 088 – 650 12 34.